Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha ekkora szomorúsá...

Mit tegyek ha ekkora szomorúságot okoztam anyukámnak?

Figyelt kérdés

Nem szeretném elmondani, hogy pontosan miért, de nagyot csalódott bennem. És nem csak ő, hanem az egész családom, meg úgy általában mindenki.

Most ne olyat képzlejetek el, hogy egy szóval megsértettem őket, vagy megcsaltam a barátomat ijenek..Gyakorlatilag bűncselekményt követtem el, aminek lehet következménye is lesz.

2009. jún. 22. 17:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha sokszor bocsánatot kértél, többet nem kell. Mindenki tesz/tehet olyat, amit szégyell, sajnál. Fogadd el, hogy már nem tudsz ezen változtatni, amit lehet, tegyél meg, hogy helyrehozd. Ennél többet nem tehetsz, akármennyire és akármennyit kiabálnak veled.
2009. jún. 23. 10:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem anyukád egy kicsit saját magára is haragszik, hogy nem tudott ettől megóvni. Tehetetlen most már, hogy megtörtént, és tehetetlenségében kiabál veled. Te még "gyerek" vagy, követhetsz el hibákat, a lényeg, hogy tanulj belőle, és változtass. Ha esetleg anyagi következménye is van a dolognak, állj neki spórolni, dolgozni, hogy te tudd kifizetni ha nem is teljes mértékben. Ha nagy butaságot csináltál, most gyorsan fel kell nőnöd. Sok sikert az életben.
2009. jún. 24. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!