Mit érdemel az a bűnös, aki a barátnőd és aki ágyba ráncigálta a férjed?
Szerintem azt, hogy soha többé ne állj szóba vele. Egy.
Kettő. Mi az, hogy beráncigálta a férjedet az ágyba? Elmorzsolom könnyeimet, szegény férj, biztos pisztollyal kényszerítették, hogy dugja meg a barátnődet... Már elnézést. MINDIG kettőn áll a vásár.
Három. Nem mindig kettőn áll, mert ha a férjed ilyen durván félrelépett, akkor veletek valami nem stimmel, és ez nem lett idejekorán orvosolva. Ami a te hibád is.
Azért valamit szeretnék világossá tenni, ami a meggyőződésem.
A -kinek a hibája- megközelítéséhez...Problémák lehetnek egy kapcsolatban, nekem is voltak, mégsem feküdtem le a haverjával, a kollégámmal, a volt pasimmal. Nem logikus következménye a házasság vagy a társkapcsolat nehézségeinek a félrelépés. Ezért, kevés a hangulatom a saját hátam ostorozásához. Ezzel persze nem vitatom, hogy van olyan dolog amit észre kellett volna vennem de nem láttam. Most sem tudom de ha amjd a látókörömbe kerül, tudomásul veszem és kezdek vele valamit.
Nagyon szimpatikus a megközelítés, hogy emberek szeretik egymást de nem illenek össze. Azt hiszem ez tényleg így van, bármennyire fájdalmas. Az igazi nem lép félre.
Ágyba ráncigálni egy férfit: lehet. Természetesen nem nyomnak a homlokukhoz pisztolyt de lehet. Ugyan már...mi nők ezt pontosan tudjuk. (illetve ez esetben én...sajnos pontosan, hogy nem tudtam:)
És ez a meggyőződés egy pillanatig sem arról szól, hogy felmentsem a férfit. (Mint ahogy már párszor írtam)
Köszönöm a válaszokat! Sziasztok.
Egymást érdemlik!
A te szempontodból mindkettőben csalódtál, mindkettő becsapott, csak azon múlik férjed marad-e, vagy barátnőd, vagy egyik sem, hogy a szíved-eszed mit mond, de lényegében ugyanazt követték el ellened, és ha ez megtörtént nem hiszem, hogy a férjedet ráncigálni kellett, mert a férfiakon nagyban múlik, hogy meg tud-e történni a dolog.
Nagy csalódások vannak az életben és nehéz előlről kezdeni, de te tudod, hogy adhatsz-e esélyt bármelyiknek.
A lényeg az, hogy téged nem érdemel meg egyik sem!!!
Ez eszméletlen, amit veled tettek. Én nem hibáztatlak téged, hiszen ha volt is probléma köztetek, nem ez a megoldás rá, hogy ágyba bújik mással. De sajnos vannak ilyen férfiak és nők, akiknek nem kell ehhez indok, csak a szex vezérli őket...
És a jövőbe nézve mi lesz veletek? Hallgass a szívedre, és az eszedre is, és gondolkodj azon, hogy meg tudnál-e bocsájtani, tudnál-e neki bizalmat szavazni. Ja, de közben kicsit használd ki, hogy megalázkodik, és "nyalizik".
Az valóban jó ötlet, hogy egy ideig hagyd ott, vagy menjen el ő. Hagy bűnhődjön... ha pedig közben másnál keres vigaszt, hát nem kár érte.
És azt elárulnád, hogy hogy derült ki a dolog? És csak egyszeri alkalom volt? ( ha nem, akkor rakd ki a pasit azonnal, és végleg )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!