Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit érdemel az a bűnös, aki a...

Mit érdemel az a bűnös, aki a barátnőd és aki ágyba ráncigálta a férjed?

Figyelt kérdés
A képzeletemben macsétával szeletelném fel őket,de sajnos bünteti a BTK.
2009. júl. 13. 19:52
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
82%
A férjednek a f@rkát le kellene vágni. A barátnőd is hibás, de a férjed a házas elsősorban, neki van nagyobb kötelezettsége feléd.
2009. júl. 13. 20:06
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés feltevője szerint a férfiak agyatlan sörvedelő szexmániás barmok, akiket csak úgy rá lehet venni bárhol, bármelyik nőnek a dugásra...

Érdekes, engem még sosem "ráncigált" nő az ágyába, pedig volt már rá pár eset, hogy párkapcsolatom mellett kaptam ajánlatot erre-arra.

Még a kapcsolatom is jó maradt az "ajánlattevőkkel", mert azért a nők értenek hozzá, hogy ne konkrétan kínálkozzanak fel, hanem meghagynak egy kiskapu a kihátrálásra, ha pl. a játékos flörtömet félreértették volna...

Bár, aki így gondolkodik a férfiakról, annak a férje se lehet egy IQ fighter, szóval akár őnáluk még azt is el tudom képzelni, hogy tényleg beráncigálta egy ízlésficamos barátnő a debil férjet az ágyába!

Szerintem már megkapta a büntetését akkor, amikor lefeküdt az IQ fighterrel...

2009. júl. 13. 20:08
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Hogyhogy ráncigálta? Pisztollyal kényszerítette? Kötéllel húzta? Én nem hiszem....
2009. júl. 13. 20:09
 14/37 A kérdező kommentje:

Nem a kérdés felvetője szerint nem agyatlan barmok a férfiak.:) Van eszük.

Nem, a kérdés felvetője nem hibáztat másokat.

Nem, a kérdés felvetője nem hanyagolta el a férjét. Se a férj a feleségét.

Nem, a kérdés felvetője nem gondolja úgy, hogy csak a nők a hibások.

Nem, a kérdés felvetője nem gondolja, hogy nincs felelőséggel saját életére, párkapcsolatára.

A kérdés felvetője ezek tudatában, emberi jogon, a gyilkos indulat okán úgy gondolja: kitapétázná a budit (könyörgő) férjével és (eltűnt a Föld szinéről) barátnőjével.

De azért tetszenek a kavargó indulatok. Köszönöm a válaszokat!(a kulturáltakat)

2009. júl. 13. 20:33
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehet valakit ágyba ráncigálni ha Ő maga nem akarja?

A barátnőm egyértelműen onnan már csak volt barátnő lenne,és soha többet nem állnék vele szóba.

De,nem Őt hibáztatnám,hanem egyértelműen a férjemet.

Akinek valószínű kikaparnám a szemét.

Ha tehetném elhagynám azonnal.

2009. júl. 13. 20:42
 16/37 anonim ***** válasza:
36%
A nők az első félrelépést (ha tényleg az első) általában meg szokták bocsátani.
2009. júl. 13. 20:45
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Mit érdemel? Szerintem nem kell többé szóbaállnod vele.

Azért az a férj mégiscsak hagyta magát, nem? Ha pedig erőszak volt, akkor feljelentheted és ott eldöntik mit érdemel.

2009. júl. 13. 20:57
 18/37 A kérdező kommentje:

'ágyba ráncigálni'- kifejezés. az elvont gondolkodás követi a cselekvő gondolkodást a felfogóképességünk fejlődésében. természetesen nem kell szó szerint érteni. de köszönöm a választ.

20.45 köszönöm. igazán emberi reakció, kösz. csak még nem tartok itt.:)

és köszönöm mindazokat a reakciókat akik nem rögtön nevelni akartak.

2009. júl. 13. 20:57
 19/37 anonim ***** válasza:
95%
Erről a férj is tehet, de lehet, hogy nem fog tetszeni, te is ludas vagy, mert ha melletted minden okés lenne a férjednek, sehogy nem lehetne elcsábítani, szóval mit nem kapott meg tőled?
2009. júl. 13. 21:03
 20/37 A kérdező kommentje:
Szerintem is így van de nem tudom. Még nem derült ki számomra. A férjem nem ad használható választ, ragaszkodik ahhoz, hogy tökéletes a kapcsolatunk és ő volt a hülye. Természetesen én sem fogadom el a magam számára ezt így.
2009. júl. 13. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!