Mit érdemel az a bűnös, aki a barátnőd és aki ágyba ráncigálta a férjed?
A kérdés feltevője szerint a férfiak agyatlan sörvedelő szexmániás barmok, akiket csak úgy rá lehet venni bárhol, bármelyik nőnek a dugásra...
Érdekes, engem még sosem "ráncigált" nő az ágyába, pedig volt már rá pár eset, hogy párkapcsolatom mellett kaptam ajánlatot erre-arra.
Még a kapcsolatom is jó maradt az "ajánlattevőkkel", mert azért a nők értenek hozzá, hogy ne konkrétan kínálkozzanak fel, hanem meghagynak egy kiskapu a kihátrálásra, ha pl. a játékos flörtömet félreértették volna...
Bár, aki így gondolkodik a férfiakról, annak a férje se lehet egy IQ fighter, szóval akár őnáluk még azt is el tudom képzelni, hogy tényleg beráncigálta egy ízlésficamos barátnő a debil férjet az ágyába!
Szerintem már megkapta a büntetését akkor, amikor lefeküdt az IQ fighterrel...
Nem a kérdés felvetője szerint nem agyatlan barmok a férfiak.:) Van eszük.
Nem, a kérdés felvetője nem hibáztat másokat.
Nem, a kérdés felvetője nem hanyagolta el a férjét. Se a férj a feleségét.
Nem, a kérdés felvetője nem gondolja úgy, hogy csak a nők a hibások.
Nem, a kérdés felvetője nem gondolja, hogy nincs felelőséggel saját életére, párkapcsolatára.
A kérdés felvetője ezek tudatában, emberi jogon, a gyilkos indulat okán úgy gondolja: kitapétázná a budit (könyörgő) férjével és (eltűnt a Föld szinéről) barátnőjével.
De azért tetszenek a kavargó indulatok. Köszönöm a válaszokat!(a kulturáltakat)
Hogy lehet valakit ágyba ráncigálni ha Ő maga nem akarja?
A barátnőm egyértelműen onnan már csak volt barátnő lenne,és soha többet nem állnék vele szóba.
De,nem Őt hibáztatnám,hanem egyértelműen a férjemet.
Akinek valószínű kikaparnám a szemét.
Ha tehetném elhagynám azonnal.
Mit érdemel? Szerintem nem kell többé szóbaállnod vele.
Azért az a férj mégiscsak hagyta magát, nem? Ha pedig erőszak volt, akkor feljelentheted és ott eldöntik mit érdemel.
'ágyba ráncigálni'- kifejezés. az elvont gondolkodás követi a cselekvő gondolkodást a felfogóképességünk fejlődésében. természetesen nem kell szó szerint érteni. de köszönöm a választ.
20.45 köszönöm. igazán emberi reakció, kösz. csak még nem tartok itt.:)
és köszönöm mindazokat a reakciókat akik nem rögtön nevelni akartak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!