Mit érdemel az a bűnös, aki a barátnőd és aki ágyba ráncigálta a férjed?
Figyelt kérdés
A képzeletemben macsétával szeletelném fel őket,de sajnos bünteti a BTK.2009. júl. 13. 19:52
2/37 anonim válasza:
A "barátnő" nem sok mindent, de barátnő nem marad.
Aki érdemel valamit az a férjem lenne. Ez két emberen áll, és a férjem volt az aki nagyobbat vétett. Valószínüleg pakolhatna. (vagy én pakolnék neki)
3/37 anonim válasza:
szerncsére bünteti Btk.
nem egy szép dolog, de gondolom nem volt minden rendben a párod és közted?
nem értem, hogy sokan miért gondolják, hogy a párjuk a tulajdonuk, amit vki más elvesz? nyilván nem kényszerítette senki őket, henam szabad akaratukból tették.
már csk az a kérdés, hogy kalandvágyból vagy tényleg egymásba szerettek? vagy azért, mert TE nem "rácingáltad" a párodat az ágyba?
4/37 anonim válasza:
Egyébként a "ráncigálta" tetszik.
Ezek szerint itt egy akarat nélküli, debil férjről van szó, akivel mindenki azt csinál, amit akar? Gondold már végig.
5/37 anonim válasza:
Igen, én is a férjemet darabolnám először fel. Ő az, aki nős, nekik kell "ránk" tekintettel lenni. Miért egy idegen nőtől várjam ezt el? Annyira nem csípem az olyan asszonyokat, akik egyből elkezdik védeni a férjüket, aki félrek.fél, a nőt meg megnyúznák. Ketten kellettek ahhoz, hé!!! Én ezzel mindig úgy voltam, hogy tutira a pasim kérném számon. Mit érdekel engem a másik nő. Könnyű volt Katát táncba vinni, mert ő is akarta.
6/37 anonim válasza:
Gondolom a barátságnak a barátnőddel annyi... De azért a mondás szerint könnyű Katát táncba vinni, ha ő is akarja! A barátnőmet örökre törölném az ismerőseim listájáról, a férjemmel meg elbeszélgetnék egy kicsit. Mert azért mégiscsak vele van elsősorban megbeszélni valód!
7/37 anonim válasza:
máglyára velük! karóba húzni őket! az ilyen szemetek csak ezt érdemlik..
8/37 anonim válasza:
ebben a férjed is ugyanolyan hibás. Meg Te is. Ha egy kapcsolatban jó minden, ott nincs harmadik. Gondold át mi nem stimmelt köztetek, ami aztán idáig vezetett. Nem mindig másokat kell hibáztatni
9/37 anonim válasza:
de jó, hogy lehet másokat hibáztatni.
10/37 anonim válasza:
A 20.02-vel együtt írtunk! És egyformán jár az agyunk!!! Csak néztem a "Katás" mondáson!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!