Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit érdemel az a bűnös, aki a...

Mit érdemel az a bűnös, aki a barátnőd és aki ágyba ráncigálta a férjed?

Figyelt kérdés
A képzeletemben macsétával szeletelném fel őket,de sajnos bünteti a BTK.
2009. júl. 13. 19:52
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
90%
forró vizet a kopaszraaa
2009. júl. 13. 19:55
 2/37 anonim ***** válasza:
100%

A "barátnő" nem sok mindent, de barátnő nem marad.

Aki érdemel valamit az a férjem lenne. Ez két emberen áll, és a férjem volt az aki nagyobbat vétett. Valószínüleg pakolhatna. (vagy én pakolnék neki)

2009. júl. 13. 19:58
 3/37 anonim ***** válasza:
22%

szerncsére bünteti Btk.

nem egy szép dolog, de gondolom nem volt minden rendben a párod és közted?

nem értem, hogy sokan miért gondolják, hogy a párjuk a tulajdonuk, amit vki más elvesz? nyilván nem kényszerítette senki őket, henam szabad akaratukból tették.

már csk az a kérdés, hogy kalandvágyból vagy tényleg egymásba szerettek? vagy azért, mert TE nem "rácingáltad" a párodat az ágyba?

2009. júl. 13. 19:59
 4/37 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként a "ráncigálta" tetszik.

Ezek szerint itt egy akarat nélküli, debil férjről van szó, akivel mindenki azt csinál, amit akar? Gondold már végig.

2009. júl. 13. 19:59
 5/37 anonim ***** válasza:
90%
Igen, én is a férjemet darabolnám először fel. Ő az, aki nős, nekik kell "ránk" tekintettel lenni. Miért egy idegen nőtől várjam ezt el? Annyira nem csípem az olyan asszonyokat, akik egyből elkezdik védeni a férjüket, aki félrek.fél, a nőt meg megnyúznák. Ketten kellettek ahhoz, hé!!! Én ezzel mindig úgy voltam, hogy tutira a pasim kérném számon. Mit érdekel engem a másik nő. Könnyű volt Katát táncba vinni, mert ő is akarta.
2009. júl. 13. 20:02
 6/37 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a barátságnak a barátnőddel annyi... De azért a mondás szerint könnyű Katát táncba vinni, ha ő is akarja! A barátnőmet örökre törölném az ismerőseim listájáról, a férjemmel meg elbeszélgetnék egy kicsit. Mert azért mégiscsak vele van elsősorban megbeszélni valód!
2009. júl. 13. 20:03
 7/37 anonim ***** válasza:
78%
máglyára velük! karóba húzni őket! az ilyen szemetek csak ezt érdemlik..
2009. júl. 13. 20:03
 8/37 anonim ***** válasza:
75%
ebben a férjed is ugyanolyan hibás. Meg Te is. Ha egy kapcsolatban jó minden, ott nincs harmadik. Gondold át mi nem stimmelt köztetek, ami aztán idáig vezetett. Nem mindig másokat kell hibáztatni
2009. júl. 13. 20:04
 9/37 anonim ***** válasza:
63%
de jó, hogy lehet másokat hibáztatni.
2009. júl. 13. 20:05
 10/37 anonim ***** válasza:
100%
A 20.02-vel együtt írtunk! És egyformán jár az agyunk!!! Csak néztem a "Katás" mondáson!
2009. júl. 13. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!