Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden nő szolgalelkű?

Minden nő szolgalelkű?

Figyelt kérdés

szívesen csináltok meg otthon minden feladatot?kaja/takaritás/gyereknevelés?

csak nekem tűnik furának,hogy egy átlag nő szó nélkül kiny*lja a férje se*ggét?

2012. júl. 15. 22:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
90%

Nekem ez furcsa, hogy ha így nevelnek valakit.

A férjem mesélte, hogy nekik kiadták a házimunkát, aztán ő boltolhatott a nővérével, hogy ki melyik helyiséget csinálja, de ugyanúgy be voltak mindketten fogva.

Kamaszkorban volt annyi változás, hogy amihez fizikai erő kellett, azt rá bízták, nem a nővérére (pl. bútorok cipelése).

Apám két lánytestvérrel nőtt fel, de nekik is mindent meg kellett csinálniuk. Gyerekkoromban is azt láttam, hogy mindkét szülőm kb ugyanannyi dolgot csinál. Ha éhes voltam, akkor az adott enni, aki éppen a közelemben volt.

A takarítás is nagyjából fele-fele alapon ment, de még a különösebb szakértelmet nem igénylő javítások is (amihez szakértelem kellett, ahhoz kihívtak valakit).

2012. júl. 16. 08:50
 22/24 anonim ***** válasza:
50%
B@sszátok meg, a kérdező kérdez, arra válaszolok csak nem nektek tetszőt és lepontoztok?
2012. júl. 16. 13:18
 23/24 anonim ***** válasza:
67%
Nekem az exem volt olyan hogy elvárta hogy minden nap friss kajcsi, meg pakoljak el utána neki meg kiesett a kezéből minden ahol éppen volt...4 év után meguntam, én igenis elvárom hogy a párom segítsen főleg mivel ha együtt csináljuk akkor sokkal gyorsabban kész van, még egyszer nem fogom tűrni senkitől hogy tvzgessen amíg én pakolok....
2012. júl. 16. 13:29
 24/24 anonim ***** válasza:
44%
minden szolga nőlelkű
2012. júl. 16. 16:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!