Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki megözvegyül, szerint...

Ha valaki megözvegyül, szerintetek mennyi idő után "jó" ha új párt keres magának?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokat is várok, akiknek a szülőjénél fordult elő ilyesmi vagy akár saját tapasztalatból.

Tudom, sok dologtól függ, például hirtelen jött e a feleség/férj elvesztése, vagy egy hosszabb betegség után.

Várok mindenféle választ.

Köszönöm előre is.

#övegy
2012. júl. 14. 20:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem az én szülőmnél, de előfordult. Férfi 40 év házasság után özvegy lett. Másfél év után szánta rá magát a netes társkeresésre. 2 hét alatt talált magának párt. Nagyjából 3 hónapja vannak együtt. Mindkettőnek van külön háza, ezért nem költöznek össze.
2012. júl. 15. 04:23
 12/12 anonim ***** válasza:

Neki kell tudnia. És szerintem ez nem attól függ, mennyire szerette a párját. Van, akinek könnyebben megy a gyász feldolgozása, és hamarabb eljut oda, hogy lezárta a fejezetet, bármennyire is szerette.

A gyászév mondjuk nem véletlenül alakult ki, ennyi idő legalább szükséges, mire az ember túljut rajta.

De amúgy mindenki akkor keressen új párt, amikor úgy érzi, kész rá, amikor nem pótlékot keres a régi helyett, hanem képes tökéletesen befogadni egy új embert. Nincs általános érvényű szabály.

2012. júl. 16. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!