Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem érdekli a szüleimet,...

Miért nem érdekli a szüleimet, hogy tele van a lakás csótánnyal? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Pesten lakunk a IX. kerületben egy 2 szobás panellakásban.

Már egészen kiskorom óta ilyen hatalmas mélyfekete csótányok (svábbogár?) vannak az egész lakásban. Csak este, általában 10-11 után jönnek elő, de nem csak a vizes helyeken (konyha, fürdő) hanem mindenhol ott vannak.

Mikor kisebb voltam mindig mondtam a szüleimnek, hogy félek tőlük, csináljanak valamit, de mindig az volt a válasz, hogy hülyeségeket beszélek, nincsennek csótányok...

Ami érthetetlen hisz az apukám maga csapkodja (néha - néha meg hagyja őket elfutni) őket a lábával.

Pár éve volt 2 emberke itt, aki befújta a konyhát-fürdőt, de semmi nem változott.

Csapdákat/bórsav port mondván veszélyes kémiai anyagok nem engednek kitenni.

El sem tudom mondani hogy félek, irtózom tőlük.

2012. júl. 13. 20:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ha nem akadtak bele a csapdába, akkor rossz helyre tetted őket. Én mikor bevittem a munkahelyemre egy hétvége alatt több, mint 50-et fogott meg.
2012. júl. 17. 19:55
 22/22 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Tudsz beszélni a szomszédokkal? (Ha Nálatok van, náluk is van!)

Tudsz beszélni a közös képviselővel? ÁNTSZ-szel?...

Ma már nem engedi az ÁNTSZ, hogy valahol is legyenek csótányok!

2012. júl. 29. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!