Miért jutott ilyen 'sors' nekem?
10 éve lepukkant, 1,5 szobás albiban lakom anyámékkal. Apám alig akar dolgozni, csak anyám dolgozik betegen. Nem merek felhívni senki ide, mert cikinek tartom.
Alig vannak igazi barátaim, sőt, szinte senkim nincs. Folyton szorongok, rosszabb, ha 'idegenek' közt vagyok.
Anyám alig enged el szórakozni valahová, pedig nem iszom, nem balhézok, semmi.
Iszonyatosan rövid pórázon vagyok, és nem lehet beszélni velük.
18l
Egyet tudok tanácsolni, lehet, hogy nem fog tetszeni, de hidd el nekem, hogy majd pár év múlva visszanézel a mostani Önmagadra rá fogsz jönni, hogy igazam volt.
Tehát egy dolgot tehetsz. Lelépsz. Elmész dolgozni suli mellett, més is csinálja/csinálta, Neked is menni fog. Mindegy mit, csak dolgozz, hordj újságot, dolgozz a mekiben, tök mindegy. Gyűjts pénzt, és költözz el egy saját albérletbe, vagy keress olyat aki szintén albiban lakik és össze akar költözni valakivel költségkímélés miatt.
Ott fogsz megbüdösöni ha nem lépsz, és más nem fogja meglépni helyetted! Ezt ne felejtsd el! Szorongani fogsz, nem lesz pasid, vagy ha lesz az is valami lepukkant akárki lesz.
Hidd el tudom mit beszélek.
36/N
Igen, sajnos ez így igaz ahogy előttem leírták...
35F
18 éves vagy, nem tilthat el semmitől. Max, kirak. De kétlem,hogy egy anya aki betegesen félti a gyerekét az elzavarná.
Keress munkát, csinálj valamit az életeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!