Miért jutott ilyen 'sors' nekem?
Figyelt kérdés
10 éve lepukkant, 1,5 szobás albiban lakom anyámékkal. Apám alig akar dolgozni, csak anyám dolgozik betegen. Nem merek felhívni senki ide, mert cikinek tartom.
Alig vannak igazi barátaim, sőt, szinte senkim nincs. Folyton szorongok, rosszabb, ha 'idegenek' közt vagyok.
Anyám alig enged el szórakozni valahová, pedig nem iszom, nem balhézok, semmi.
Iszonyatosan rövid pórázon vagyok, és nem lehet beszélni velük.
18l
2012. jún. 21. 12:52
11/15 anonim válasza:
Összefoglalva: Állj a sarkadra.
12/15 anonim válasza:
Nem írtad,hogy a körülmények ellenére milyen a kapcsolatod a szüleiddel.Ha azt teszed, amit az 5-ös hozzászóló ajánlott, mindenféleképpen körültekintően tedd, ne a menekülés mindenáron lebegjen a szemed előtt, hanem az életed megalapozása. És ami a legfontosabb, ha már sikerült dönteni és van hova menned és van mit csinálnod, szeretettel és figyelemmel add elő otthon a döntésedet és az okát.Ne bántsd meg őket, ne vesszél velük össze, ne égesd fel a hidat magad mögött. Valószínűleg nekik sem ez volt az álmuk és biztos őket is frusztrálja ez a helyzet.Biztosítsd őket afelől, hogy nem elhagyni akarod őket, és szereted őket. Még ha nem is érzed így igazán esetleg.Sok szerencsét!
13/15 anonim válasza:
Sztem amint van lehetőséged menj ki dolizni!Akár külföldi idény munka...
14/15 anonim válasza:
Tovább fogsz tanulni? Mert az adhat egy kis erőt, hogy szept.-től megismersz egy új világot, új embereket. Ne zuhanj magadba, mehetsz dolgozni is, mint mondták előttem. Gondolj arra, hogy építened kell a jövődet, nem a sok negatív dologra koncentrálni.
15/15 anonim válasza:
mindjárt odamegyünk a félszobádba, és jól segberúgunk ha csak ennyi hiányzik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!