Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha a...

Rigó Kata kérdése:

Mi a véleményetek arról, ha a férj kér számon pénzt a párjától aki otthon van gyesen? A rezsit és a kaját pedig fillérre pontosan felezik. De egy liter tej árát is! Nehogy a férj többet adjon ki. Nem gáz?

Figyelt kérdés
És amúgy minden házimunkát és gyerek témát ő, azaz a feleség csinál.
2012. júl. 13. 00:37
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
94%

Aki a házasságban normálisnak tartja a külön kasszát,annál komoly gondok vannak az egymás iránti bizalommal! Házasságban MINDEN közös, a bevétel is! Ha az egyik fél beteg vagy munkanélküli lesz,és nem lesz jövedelme,akkor miből fog megélni? Ahogy az sem normális,amit a kérdező férje tesz!

Sajnos rajta nem tudsz változtatni! Neked kell eldöntened,hogy képes vagy-e elviselni ezt a helyzetet életed végéig,vagy változtatsz rajta. Ahogy írod,van saját lakásod. Akkor válás után lenne hova menned.

Nem vagyok híve a válásnak,főleg,ha van gyerek is. De ebben az esetben mégis a válás mellett döntenék.

2012. júl. 13. 06:51
 22/44 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem meg számítsd fel neki a bejárónő, a szakácsnő, és a prostituált díjait. Majd elgondolkodik, hogy miért is nem kell neki fizetnie, hogy van egy bolond felesége.
2012. júl. 13. 07:00
 23/44 anonim ***** válasza:
100%

Te egy szemétládához mentél. Tudhadtad volna, hogy nem változik.

Ő meg egy olyan nőt vett el, aki nem tűri a végtelenségig, hogy hülyére vegyék. Tudhatta volna, hogy te sem fogsz változni.

Remélem a férjed nem úgy gondol magára mint családfő és családfenntartó.

Az ilyet ott kell hagyni, mert jobb nem lesz. Számolgassa a tartásdíjat!

2012. júl. 13. 09:18
 24/44 anonim ***** válasza:
58%

Kedves Rigó Kata!

Ne írj nekem privát üzenetet. Nyilván rátapintottam az igazságra - mert a válaszodat még mindig nem látni a kommentjeid között.

2012. júl. 13. 09:47
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
En nem ellenzem a kulon kasszat,de az 1l.tej elfelezese is,na az mar agyrem. Szerintem,ahogy tobben is irtak,szamold fel neki a hazimunka arat,ha annyira pontosan mindent penzben mer. Ha nem tetszik neki,koltozz el a gyerekkel egy idore,es meglatja,mit is er a hazimunka,ha a feleseg nincs aki ingyen megcsinalja. Az meg,hogy gyujtod magadnak az alberletpenzt esetleg,o mit is tesz a fizuja azon reszevel,amit nem kolt el,vajon? Sajna a ti egyuttelesetek nem hazassag,csak uzleti szerzodes.
2012. júl. 13. 09:57
 26/44 anonim ***** válasza:
57%
Az senkinek nem tűnt fel, hogy a kérdező lakása albérletbe van kiadva és félreteszi a pénzt? Nem csodálom, hogy így a férje felezi a költségeket.
2012. júl. 13. 10:22
 27/44 anonim ***** válasza:
72%
10:22, neked az nem tűnt fel, hogy csak a férje szerint teszi félre azt a pénzt ?
2012. júl. 13. 10:24
 28/44 anonim ***** válasza:
89%
Bocs, de eddig még nem derült ki, hogy hova is tűnik az a pénz.
2012. júl. 13. 10:28
 29/44 anonim ***** válasza:
83%

A gyesből hogy tudod fizetni a költségek felét?

Nálunk csak annyi van, hogy nagyjából megbeszéljük hogy mire megy a pénz, hogy mennyiért vásároltam stb. De hogy mindent felezni.... nem is biztos, hogy elég lenne rá a GYED-em.

Véleményem: beszélgetés aztán ultimátum.

2012. júl. 13. 10:29
 30/44 anonim ***** válasza:
87%
Az mondjuk tényleg fontos lenne a véleménymondáshoz, hogy hová rakod az albérletből befolyt pénz. Vagy minden bevétel közös, vagy felezés van. Ha Te nem dobsz be mindent a közösbe, tőle miért várod el?
2012. júl. 13. 10:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!