Mi a véleményetek arról, ha a férj kér számon pénzt a párjától aki otthon van gyesen? A rezsit és a kaját pedig fillérre pontosan felezik. De egy liter tej árát is! Nehogy a férj többet adjon ki. Nem gáz?
Aki a házasságban normálisnak tartja a külön kasszát,annál komoly gondok vannak az egymás iránti bizalommal! Házasságban MINDEN közös, a bevétel is! Ha az egyik fél beteg vagy munkanélküli lesz,és nem lesz jövedelme,akkor miből fog megélni? Ahogy az sem normális,amit a kérdező férje tesz!
Sajnos rajta nem tudsz változtatni! Neked kell eldöntened,hogy képes vagy-e elviselni ezt a helyzetet életed végéig,vagy változtatsz rajta. Ahogy írod,van saját lakásod. Akkor válás után lenne hova menned.
Nem vagyok híve a válásnak,főleg,ha van gyerek is. De ebben az esetben mégis a válás mellett döntenék.
Te egy szemétládához mentél. Tudhadtad volna, hogy nem változik.
Ő meg egy olyan nőt vett el, aki nem tűri a végtelenségig, hogy hülyére vegyék. Tudhatta volna, hogy te sem fogsz változni.
Remélem a férjed nem úgy gondol magára mint családfő és családfenntartó.
Az ilyet ott kell hagyni, mert jobb nem lesz. Számolgassa a tartásdíjat!
Kedves Rigó Kata!
Ne írj nekem privát üzenetet. Nyilván rátapintottam az igazságra - mert a válaszodat még mindig nem látni a kommentjeid között.
A gyesből hogy tudod fizetni a költségek felét?
Nálunk csak annyi van, hogy nagyjából megbeszéljük hogy mire megy a pénz, hogy mennyiért vásároltam stb. De hogy mindent felezni.... nem is biztos, hogy elég lenne rá a GYED-em.
Véleményem: beszélgetés aztán ultimátum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!