Házasok! Eladnátok a karikagyűrűiteket, ha meg lennétek szorulva anyagilag?
Mi 4 éve házasodtunk, van két gyerekünk. Sajnos közbejött egy nagymértékű , váratlan anyagi kiadás. Személyi kölcsönt nem akarunk felvenni, nem részletezem miért.
Én konkrétan, mióta karikagyűrűm van, allergiás vagyok az aranyra. Ez csak későn derült ki, mert a gyűrű előtt az aranyra még nem voltam allergiás, "csak" az összes többi fémre.
A férjem sem hordja, mert sokat fogyott, és leesik az ujjáról :O
Azt beszéltük, hogy rossz érzésünk lenne, ha el kellene adni.
Viszont tényleg nem hordjuk, és nagyon kell a pénz.
Nem tudunk senkitől sem kölcsönkérni sajnos.
Ti mit csinálnátok?
Őszintén!
Érdekes, akik eladják a gyűrűjüket, azok előre nem tudtak gondolkodni? Vettek volna valami olcsó gyűrűt, ami nem vágja őket hanyatt anyagilag.
De ez megint a tipikus rongyrázás, nem telne rá, de megveszem a méregdrága gyűrűt, aztán pénzzé teszik. Anyósomék is ezt csinálják, állandóan ki-be vándorol a zaciból az aranyékszer.
az, hogy most nincs pénz, nem jelenti azt, hogy amikor megvettük a gyűrűket szintén nem volt... nem gondolod kedves utolsó?
9 évvel ezelőtt még telt rá, gond nélkül, most viszont úgy hozta a sors, hogy kellett a pénz és így gyorsan és egyszerűen hozzá lehetett jutni.
mi hordtuk a gyűrűket, nem is örömömben adtuk el őket, de ha muszáj, akkor bizony muszáj. ettől még ugyanúgy imádjuk egymást! ja, és soha nem ráztuk a rongyot...
Nem. Én hülye babonás vagyok. (mondjuk nem vagyok allergiás rá így még levenni se lenne jó érzés) úgy érezném, múlik rajta valami. Tudom hülyeség, de inkább bármiféle munkát elvállalok, bármit eladok, de azt nem.
Nekem is van 2 kicsim.
Köszönöm a válaszokat!
Szerencsére sosem kerültem zaci közelébe, és a családom sem.Csak sajnos most van egy devizahiteles lakásunk, ezzel kapcsolatos a kiadás, amit meg kell lépnünk.
Utána pedig el tudjuk majd adni a lakást, és megszabadulunk a hiteltől, amit még épp' hogy tudunk fizetni.
Persze utána megint ott tartunk, ahol a part szakad :S
Mivel nincs félretett pénzünk, ezért nagyon úgy néz ki, hogy eladjuk a gyűrűket.
Megsiratom majd, az biztos, igaz 4 éve nem is hordom, mióta összeházasodtunk :D
Mondjuk már akkor is "alsó" kategóriás gyűrűt vettünk, semmi extra, de grammjáért 5-8000 jól fog jönni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!