Eladnátok azokat a dolgokat, amik régi emberekhez fűznek?
A múltamban csúnya szakítások és egyéb dolgok történtek.
Közeleg a 18. születésnapom,úgy döntöttem elfelejtem a múltat.De nem csak lelki hanem fizikai változásra is készülök:)
A szobámat kifestetem és új bútorokat veszek,minden tárgy kicserélődik.
De.Most jön a nagy kérdés.Kb 50 db plüssöm és egyéb ajándéktárgyam van,melyeket volt barátoktól kaptam Valentin napra,év fordulókra,szülőktől,barátoktól kapott dolgok,melyek a múltra emlékeztetnek.Félek hogy ha eladom vagy elajándékozom őket később megbánom.De ha továbbra is ott lesznek körülöttem,akkor a múltra fognak emlékeztetni.
Ti mit tennétek a helyemben?Megszabadulnátok tőlük?
én nem dobnám ki. Mégis csaka multam része! tedd egy dobozba és vidd le a pincébe.
Vagy csak pár daraboit tarts meg,amik nagy jelentősége van,a többit vidd el a mikulásgyűrba,ugyis nem skoára gyüjtik oda a játékokat
Tyhűű te aztán több végén is égeted a gyertyán nem egész 18 éveseb ilyen múlttal :))
Egyértelmű a megújulásnál a tárgyaktól való megválás. De ne a kukába, hanem vagy add el vaterán, vagy ajándékozd el őket.
Talán a korom miatt is (dupla annyi vagyok mint te) tudok tanácsot adni.
Minden kis apró ajándék idővel csak porfogó lesz.A következő 20 évben is sok ilyen apró ajándékot fogsz kapni,új barátoktól,szerelmektől.Azokat is gyűjteni fogod,és ha majd egyszer lesz gyermeked oda fogod neki adni,hogy nyálazza,tépje,vagy éppen ássa el a homokozóba..
Ha változtatni akarsz akkor dobj ki mindet.A játékokat ad oda gyerekeknek,a többi porfogót is ha tudod ajándékozd el.Amit én megtartottam,és tanácsolom,hogy te is tartsd meg(később ezek lesznek a szép emlékek,nem a plüssök) A fényképek.A fényképeket rendezd egy könyvbe,vagy dobozba.Nagy helyet nem foglal el,és 20 év múlva olyan jó nézni őket..(sok emberke már eszedbe se fog jutni)
tartsd meg azokat az ékszereket amiket a szülőktől kaptál.Ezeket egyszer majd tovább adhatod a gyermekeidnek..
38/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!