Miért akarják megkereszteltetni a gyereküket a nem vallásos szülők?
Én már attól kiakadok, hogy olyan párok, akik előtte a templomajtót sem lépték át, odamennek parádézni az esküvőjükön, és képesek unottan, érdektelenül végigjárni a jegyesoktatást meg még ne adja ég ezért keresztelkednek meg bérmálkoznak is....holott egyáltalán nem hisznek Istenben, le se kakálják, sőt, ki is röhögik magukban, amiről a pap tép a száját. Aztán az esküvő után újfent nem teszik be a lábukat a templomba, majd amikor megszületik a gyerekük, képesek az egész hercehurcát újra végigcsinálni, kinyalni magukat a nagy semmiért....
Én vallásomat gyakorló katolikus vagyok, kifejezetten gusztustalan képmutatásnak találom ezeket a dolgokat.
Arra meg, hogy a pap politizál, vagy mindenki kibeszéli a másikat a templomban egy nagyon buta kifogásnak találom arra, hogy nem megy el misére pl. Én nem azért megyek oda, hogy azzal foglalkozzak, hogy ki hogy viselkedik. Én imádkozni megyek oda, ők meg számoljanak el a saját lelkiismeretükkel.
"én nem vagyok megkeresztelve és emiatt sokszor ért hátrány az életben (az osztályból egyedül én nem lehettem cserkész, nem kaptam szeretetcsomagot karácsonykor, mint az összes barátnőm, nem mehettem el azokba a nyári táborokba, amikbe a barátaim elmehettek)"
miért jártál egyházi iskolába akkor? én államiba jártam és ott egyformán járt a tábor meg a mikuláscsomag mindenkinek. miért akarsz ilyen kirekesztő banda tagja lenni?
10 évesen ezt tényleg maga dönti el az ember ugye? Nem a szülei mi????
Hát ti aztán olyan sötétek vagytok, mint a vakond alagútja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!