Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem enged el anya?...

Miért nem enged el anya? Mivel győzhetném meg?

Figyelt kérdés

Barátnőimmel szeretnénk lemenni 5 napra a Balatonra az egyik barátnőm nyaralójába de anya nem akar elengedni. Amikor megkérdeztem miért akkor azt mondta, hogy csak mert nem (a szokásos). Próbáltam tőle indoklást kérni de nem hajlandó beszélni velem erről a témáról. Mit tegyek? :(

15/L

2012. júl. 8. 14:54
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem szökj el. Majd amikor lemennek érted és a kis barátnőid halálodig "szívatnak vele", akkor jobb lesz. Plusz többé a házból sem fognak kiengedni.

15 évesen még nem kell egyedül menni nyaralni. Mert még gyerek vagy!

2012. júl. 8. 20:07
 42/51 anonim ***** válasza:
de igen azt jelenti, aki képes lenne szökni az akárhogy mondja hogy mekkora érett az nem az ;) nőj még egy kicsit és tanuld a szavak jelentését.
2012. júl. 8. 20:45
 43/51 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm ezeket a nagyon hasznos válaszokat de a barátnőm anyukájának hála megtört a jég és anyukám hajlandó elengedni. ^^
2012. júl. 8. 20:56
 44/51 anonim ***** válasza:

Szerintem egy felelősségteljes, normális 15 évest el lehet engedni. Én elengednélek ha ismerném a barátnőid és ők is normálisak. Egy 50 kilós 30 éves nőt is meg tud erőszakolni két 90 kilós állat.

Szerintem ilyen vidéki diszkókba ne menjetek, tényleg keverhetnek valamit a piátokba, és gáz alakok vannak. A nyaralóban bulizzatok ti, csak lányok.

2012. júl. 8. 21:00
 45/51 A kérdező kommentje:
Nem tervezünk diszkóba menni. :)
2012. júl. 8. 21:05
 46/51 anonim ***** válasza:
43%

kedves összes kötözködő válaszoló anyám tyúkja!

komolyan otthon rohadtatok mindennap nap nyáron és nem mentetek el este 9-nél tovább sehova se?? Jesszus ...

5-en lesznek egy 15 évesről beszélünk. (9.es) középiskolás nagylány. Tudd vigyázni magára. Én már nyolcadikban 2-3 napokat nem voltam otthon nyáron és nincs semmi bajom felnőttem nincs gyerekem és be se voltam drogozva... érdekes:D

anyukád meg jóltette, hogy elengedett, sok mindenből kimaradtál volna, és egész suli alatt hallgathattad volna, hogy "jaj de kár, hogy nem voltál!!:(" Szóval jó nyaralást csajszi:D

2012. júl. 8. 21:19
 47/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! :)))
2012. júl. 8. 21:47
 48/51 anonim ***** válasza:
22%

Kérdező!

18:03 Nagyon szivesen, örülök, hogy tudtam segíteni, és 20:56-os hozzászólásod alapján éppen az egyik ötletem jött be. Szívből gratulálok! Érdektelen, hogy az én tanácsomra-e, de találtatok egy értelmes szövetségest, aki megpuhította anyukád. Ugyanazt az információt, anyukád tőle el tudta fogadni, amit tőled nem.

Ami most történt, egy életre raktározd el, mert később is ez lesz a legjobb módszered, ha sikeres akarsz lenni. Ha megbecsülöd, a mostani tapasztalatból többet tanultál, mint gimiben 9-12. évfolyamon összesen.

Ez a harmadik személy elve. Nem csak gyerekként, hanem felnőttként is fogsz olyan helyzetbe kerülni, hogy hiába van igazad, valamiért nem fogadják el tőled mások. Ilyenkor segítségül lehet hívni valakit, akitől el fogják fogadni. Ez a valaki könnyen lehet, hogy nem jobb nálad, de megvan az az előnye, hogy nem te vagy.

Korrekt és tisztelettudó csajszi vagy, hisz még a rosszindulatú és nem a kérdésedre irányuló válaszokat is megköszönted. Ezek amúgy hasznosak voltak, hisz kiderült belőle számodra, hogy anyukád hozzáállása - ha nincs is rendben - nem rendkívüli. Ne zavarjanak, ahogy engem sem zavar a lepontozásuk. A te köszöneted volt a mérvadó.

Ráadásul az életben is mindig ez lesz. Ha akarsz valamit, ami klassz dolog, sokkal többen lesznek, akik vissza akarnak húzni, le akarnak beszélni, mint a támogatóid. Ez ilyen világ. Az ő fő motivációik a legtöbb esetben a féltés (aminek elsődleges oka az információhiány), illetve az irigység. Ritkább esetben valami konkrét érdek, mégritkábban a szimpla ostobaság. Nem szabad a károgókra hallgatnod, ha csak nem akarsz átlagéletet élni. Az álmaid sose add fel, harcolj meg értük! Az ő gyerekeik is meg fognak harcolni velük a saját álmaikért, szabadságukért.

2012. júl. 8. 22:21
 49/51 anonim ***** válasza:
Én sem engednélek el felnött felügyelet nélkül. Teljesen igaza van. Milyen indoklás kell azon kivül hogy csak 15 éves vagy???? Ez az indok. Várj pár évet 2-3 év mulva biztos el fog engedni.
2012. júl. 8. 23:57
 50/51 anonim ***** válasza:
én 15 évesen egyedül is elvoltam 5 napot a nyaralónkba balatonon.
2012. júl. 9. 07:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!