Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem enged el anya?...

Miért nem enged el anya? Mivel győzhetném meg?

Figyelt kérdés

Barátnőimmel szeretnénk lemenni 5 napra a Balatonra az egyik barátnőm nyaralójába de anya nem akar elengedni. Amikor megkérdeztem miért akkor azt mondta, hogy csak mert nem (a szokásos). Próbáltam tőle indoklást kérni de nem hajlandó beszélni velem erről a témáról. Mit tegyek? :(

15/L

2012. júl. 8. 14:54
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
92%

ma 16:55

leírtad, hogy lehet hajléktalan egy 15 éves gyerekből....

2012. júl. 8. 17:55
 32/51 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat. Főleg neked #27! Szinte ez volt az egyetlen segítőkész válasz. :) Reménykedek a legjobbakban. :DD
2012. júl. 8. 18:03
 33/51 anonim ***** válasza:

Nem tudtok beszervezni egy idősebb személyt, aki lemegy veletek, de a tini felfogás szerint mégse ciki, ha veletek van? :D

Amúgy bocsi, de egyetértek anyuddal, hidd el, mi is voltunk tinik, azért is írjuk, hogy még 2-3 év és akkor mehetsz. :D

2012. júl. 8. 18:32
 34/51 anonim ***** válasza:
78%

Tudod mit? Akkor szökj el!

Aztán úgyis piálás lenne az egészből, aztán meg remélem hogy jól megdugnak titeket és másodmagaddal mész haza... kis hisztis luvnya vagy, gratulálok.

2012. júl. 8. 18:58
 35/51 A kérdező kommentje:
"Kedves" utolsó! Talán ismersz engem és a barátnőimet, hogy azt feltételezed részegen összefekszünk vlakivel?
2012. júl. 8. 19:15
 36/51 A kérdező kommentje:
*valakivel
2012. júl. 8. 19:15
 37/51 anonim ***** válasza:
68%
Nem nem ismer, de anyád igen, pont ezért nem enged el....pont ebből látszik, hogy egy éretlen kis tini picsuka vagy, hogy neked a 27-es volt a hasznos. Csak anyukád alá adod a lovat a kommentjeiddel;)
2012. júl. 8. 19:17
 38/51 A kérdező kommentje:
Igen anyukám ismer. És pont ezért nem értem miért nem enged el és zárkózik el ennyire. Én szerintem vagyok annyira felelősség teljes és érett ahhoz, hogy ezt megengedhesse. És attól hogy itt egyes válaszolóknak az jelenti az érettséget, hogy el kéne fogadnom azt hogy nem mehetek mindenféle indoklás nélkül nem jelenti azt h egy 'éretlen kis tini picsuka' vagyok. -.-"
2012. júl. 8. 19:24
 39/51 anonim ***** válasza:

hm. érdekes. engem 16 évesen anyukám egyedül elengedett a Balatonra angoltáborba, lévén, h ott voltak felnőttek, nappal voltak foglalkozások, tehát némi felügyelet.

de el voltunk engedve este, akár hajnalig is, mondjuk ez inkább olyan hallgatólagos módon ment, de nem szóltak bele merre járunk.

nem késeltek meg, nem erőszakoltak meg, nem ittam magam detoxra. a többi táborban lévő fiatallal összetartottunk, falaztunk egymásnak ha kellett, mert ha valami balhé lett volna, akkor jövőre ugrik a nyaralás.

nagy szerencsém volt. amikor elindultam a Délibe első évben, nem is gondoltam volna, hogy ekkora buli lesz ez a tábor. utána még 2x voltam :)

szerintem idén ne erőltesd a dolgot, próbáld meg jövőre, 15 évesen még tényleg korai pár lánynak egyedül a Balatonon lófrálni.

2012. júl. 8. 19:52
 40/51 A kérdező kommentje:
Jövőre nem tudok menni mert már dolgozni fogok. :)
2012. júl. 8. 19:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!