Miért nem enged el anya? Mivel győzhetném meg?
Barátnőimmel szeretnénk lemenni 5 napra a Balatonra az egyik barátnőm nyaralójába de anya nem akar elengedni. Amikor megkérdeztem miért akkor azt mondta, hogy csak mert nem (a szokásos). Próbáltam tőle indoklást kérni de nem hajlandó beszélni velem erről a témáról. Mit tegyek? :(
15/L
Üljetek le, beszéljétek meg. Mondd el, hogy ez neked nagyon fontos, és vigyázni fogsz magadra. Azt is említsd meg neki, hogy elég érettnek és felelősségtudónak érzed magad hozzá, és nem bulizni meg piálni mész le ennyi idősen. (Mert ugye nem?)
Azért nem enged el, mert félt. Találjatok ki valami megoldást, hogy mindig tudja hol vagy, adott időközönként hívd fel, mondd el neki mit csináltatok stb..
Én is 15/L vagyok. Engem sem enged el anya ilyenekre. Én véglis teljesen megértem, mert igaza van. Ki tudja milyen "fazonok" vannak ott.. :/
Szerintem is törődj bele, én is ezt tettem.
Felnőtt felügyelete nélkül én sem engednének el sehova. A Balatonra pedig semmiképp. Nagyon sok kétes alakkal találkozhatsz. Hiába akarsz vigyázni magadra,ha pl. az italodba beletesznek valamit,és ön tudatlan állapotban leszel.
Csodálom a barátnőd szüleit,hogy ők elengedik a lányukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!