Barátnőimmel szeretnénk lemenni 5 napra a Balatonra az egyik barátnőm nyaralójába de anya nem akar elengedni. Amikor megkérdeztem miért akkor azt mondta, hogy csak mert nem (a szokásos). Próbáltam tőle indoklást kérni de nem hajlandó beszélni velem erről a témáról. Mit tegyek? :(
Nem hiszem hogy a barátnőim bármit belekevernének az italomba. :O
2012. júl. 8. 15:35
12/51 anonim válasza:
2 év múlva érettebb leszel, és valóban teljesen másképp látod majd a világot. De ezt hiába mondjuk, (nekem-nekünk is hiába mondták) majd megtapasztalod :) Elhiszem hogy dühös leszel ha nem engednek el, én is az voltam anno a Te korodban mikor nem úgy lett ahogy szerettem volna, illetve másoknak lehetett amit nekem nem. De hidd el, Te sem fogod elengedni a 15 éves lányodat majd ha Anya leszel és úgy mérlegelsz. Mellesleg tök jogosan...
2012. júl. 8. 15:36
13/51 anonim válasza:
"Ki tudja milyen "fazonok" vannak ott.. :/ " Ja, meg kétes alakok. Persze... Ennyi lúzert!!!!!
Egy baj van csak, hogy most hirtelen akarsz nagylány lenni. Már egy ideje gyúrnod kellett volna anyut, hogy most elengedjen. Tehát már tavaly is el kellett volna menned 2-3 napra, hogy lássa, elengedhet most 5 napra is mert tudsz magadra vigyázni.
2012. júl. 8. 15:37
14/51 A kérdező kommentje:
Tavaly úgy voltunk lent hárman (a mi nyaralónkba) hogy a nagymamám vigyázott ránk. Ő nem engedett minket sehova szóval beszéltem anyuval és ő megengedte h elmenjünk egyik este siófokra. És nem történt semmi, nem ittunk alkoholt és vigyáztunk egymásra.
2012. júl. 8. 15:44
15/51 anonim válasza:
szökj meg!
2012. júl. 8. 15:54
16/51 anonim válasza:
Mert az ő szülei felelőtlenek, ezért engedték el őket.
De ha így állsz hozzá, akkor menjél, aztán ha elrabolnak, megerőszakolnak stb. akkor majd siránkozhatsz
2012. júl. 8. 15:55
17/51 A kérdező kommentje:
Igazából azt nem értem h miért hiszi azt mindenki h 17 évesen nem rabolhatnak el vagy erőszakolhatnak meg. Vagy hogy itt Pesten ez miért ne történhetne meg. Mindenki úgy csinál mintha a Balaton valami bűnözőtanya lenne.
2012. júl. 8. 15:57
18/51 anonim válasza:
Azért nem enged el, mert még gyerek vagy. Ennyi.
2012. júl. 8. 16:07
19/51 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm ezt a nagyon hasznos választ. -.-"
2012. júl. 8. 16:08
20/51 anonim válasza:
Azt írtad nem fogsz beletörődni. Akkor mégis mit csinálsz? Megszöksz?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!