Mit tegyek a novéremmel?
"Pofozd le...Kinek képzeled magad?Az atyaúristennek?-.- Vissza adod az elvett cuccaimat(a pénzt is számon kérheted de azt úgyse fogja szerintem visszaadni) és mostantól te sem nyúlsz az én cuccaimhoz és én sem a tiédhez."Ezt így megmondod határozottan kicsit megemeltebb hangon lesz hatása.Ha mégsem akkor vagy csatt még egy vagy próbáld meg még megbeszélni.
Utálom az ilyet.Amúgy hány évesek vagytok?
Én is pont így vagyok, csak itt én vagyok az idősebb, és a másfél évvel fiatalabb húgom készít ki idegileg...
Ő csak akkor kedves ha kell valami. Pl. bunkó-bunkó-bunkó-kell neki a laptopom, bejön a szobámba és elkéri(vagy odaadom, vagy nem az tőle függ meg hogy miket mondott előtte)- amint elvitte, hozzászólok és nagyon bunkó és lenéző. Na ha ilyenkor elveszem a cuccot amit odaadtam neki, vagy alapból oda sem adtam, akkor vagy elkezd vergődni(leb*ssza a laptopom teljes erővel,) vagy elkezd bőgni és úgy vergődik. Hihetetlen. Én sem szeretem őt, pont úgy ahogy te sem szereted a nővéred.
Amit esetleg tudsz tenni, hogy a kisebb dolgokat elteszed olyan helyre ahol nem találja meg. Ruhákkal sajnos nem működik, de ha esetleg olyan helyen van amit lehet zárni, az úgy megoldható lenne.
De az ilyen öv, kiegészítők, sminkcuccok(ha használsz), azokat mondjuk elrakhatod az egyik fiókod aljára. Ennyit tudok sajnos csak segíteni, tapasztalatból.
Elnézést, amiért ilyen sokat írtam.
17/L
Ez elég gyerekesen hangzik, de szerintem az a legjobb ha szólsz a szüleidnek miatta.Néha beválik, néha pedig sajnos nem.Én nagy tesó vagyok, és szerintem néha nem fair döntéseket hoznak, de 1 próbát megér
U.I.Együtérzek veled!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!