Mit tegyek a novéremmel?
Figyelt kérdés
folyton elvesz tolem mondent kérdezés nélkul,és még azt is mondja,hogy az már az ové.elveszi a ruháimat,használ mindent ami az enyém,még a pénzemet is elveszi kérdezés nélkul,pedig tudja,hogy utálom,ha hozzányul a cuccaimhoz.én is felveszem néha a ruháit,de én mindig meg kérdezem és vissza is adom neki,de o nem.amikor nekem semmi nem volt amit o tudott volna használni én nem is kértem semmit tole mégis kijelntette,hogy nem nyulhatok hozzá ahoz ami az ové,és én nem is tettem soha,de amiota nekem is van valamim o elveszi anyám pedig nem is torodik vele,folyton csak azt mondja ne sajnáljam tole,hiszen o is ad nekem ami igaz is,de nem annyit mint én neki,ráadásul o meg sem kérdezi,én pedig mindig megkérdezem,de néha még ugy is kiabál rám.már nem tudom mit tegyek.2012. júl. 4. 19:52
11/12 anonim válasza:
fúú, most egy kicsit nem bánom, h nincs testvérem :-SSS
sajna úgy érzem, dominálni akar, ezért enged meg magának minden bosszantó dolgot veled szemben. no meg valószínűleg más típusok vagytok, te ragaszkodsz a dolgaidhoz, ő kevésbé. mindenképp tenni kell valamit.
a lezárás jó ötlet, de tuti egész nap a zárral fog bajlódni, míg ki nem nyitja. anyukáddal azért beszéld meg, h ténylegesen mi a helyzet, mert nála jobban senki nem tud segíteni.
esetleg lopkodj te is tőle. vagy vedd vissza a saját cuccaidat, vagy az övéit vedd el, amiket a legjobban szeret. a számodra nagyon fontos tárgyakat pakold össze és add oda a barátnődnek megőrzésre (amíg nem javul a helyzet).
12/12 anonim válasza:
én is így vagyok csak nekem a húgom lopkod.én a szekrényemre vettem zárat így nem bírta elvenni a ruháimat. de már leszokóban van róla. leültünk a szüleimmel és a húgommal hogy beszéljünk vele elmondtam neki,hogy elegem van ebből és,hogy szívesen kölcsön adok neki bármit de kérjen és ne lopkodjon.a pénzt pedig mindig magamnál tartom. próbáld ki ezt te is hátha segít. de ha nem akkor viszont tuti azért csinálja mert féltékeny rád.biztos jobb ruháid vannak és ezt nem bírja elviselni. de ha semmi nem segít verj be neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!