Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez így helyénvaló?

Szerintetek ez így helyénvaló?

Figyelt kérdés

Bátyám elköltözött otthonról. (Nem egy putri koleszba/albérletbe, szép közös otthonuk van barátnőjével.) Ha ellátogat hozzánk, netán csak "felugrik", mindig ledobálja a ruháit (alsógatyában csak jobb ebben a hőségben..), belekajál a hűtőbe. Szóval pont úgy viselkedik, mintha itt lakna. Persze, nem azt mondom, hogy mostantól csak kérés után kaphat egy pohár vizet stb., de mégis olyan fura.. Nekem nem jutna eszembe az ő lakásában, egy szál bugyiban elfeküdni a kanapén, mert nekem úgy kényelmes, és úgyis magunk közt vagyunk.

Máshol ez hogy van? Szerintetek nem illik a családom otthonában valamelyest másképp viselkedni, ha én már nem lakom ott?

2012. júl. 7. 11:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Helyénvaló.

Én is ha megyek anyámékhoz,akkor átöltözök "játszósba",fenntartanak nekem a mai napig 1-2 polcot,nem kinálgatnak,mivel kiszolgálom magam.

Páromnak a szülei egyenesen a szobáját is fenntartjk,ahogy a hugának is,pedig évek óta egyik se lakik ott,mégis minden ugy van hagyva.

2012. júl. 7. 12:21
 12/29 anonim ***** válasza:
Nem kicsit hülyének nézném tesómat, ha engedélyt kérne az evéshez, mikor hazajön...
2012. júl. 7. 12:30
 13/29 anonim ***** válasza:
50%

Akkor ezzel kezd.

Írod, hogy zavar, ha bele eszik a hűtőbe, mi írjuk, hogy ez nem gond, erre visszavágsz azzal, hogy akkor az se zavarna, ha kiinna minden tejet, aztán az üres dobozt visszarakná a hűtőbe...Csak én érzem ezt ferdítésnek?

Konkrét bajokat írj le akkor, ne ködösíts.

2012. júl. 7. 12:34
 14/29 A kérdező kommentje:
Mi ezen a ferdítés? Ugyanarról beszélek, el sem tértem a tárgytól, miszerint kiszolgálja magát a hűtőből.
2012. júl. 7. 12:49
 15/29 anonim ***** válasza:

A férjemmel élek már évek óta.Ha hétvégén meglátogatjuk a szüleimet,akkor sem vendégségbe megyünk.Általában viszünk magunkkal valamit,üres kézzel nem megyünk,de náluk is van váltóruhánk,otthoni,hogy ne kelljen mindig cipelni magunkkal,meg pizsama,papucs,saját fogkefe,ilyesmik.Nem várjuk el,hogy leülünk és akkor most kínálgassanak,mindent odahordjanak,megcsináljanak nekünk.Ha akarunk,akár napközben is megmoshatjuk a hajunkat,ha már ezt a példát hoztad fel.

Ne legyél ennyire merev.A tesód elköltözött,nem kitagadták.Ha ledől a kanapéra,az természetes,miért ne tehetné,ha iszik és eszik tegye,a vendégeknek is adnál enni nem? Még mindig kevesebbe van a szüleidnek,mint te.Nem hozzád jött haza,hanem a szüleihez.Ha saját otthonod lesz,ott vigyázban fog ülni,ebben biztos vagyok.

2012. júl. 7. 12:50
 16/29 anonim ***** válasza:
Azért nem mindegy, hogy eszik pár falatot, vagy kiissza az ÖSSZES tejet, és az üres dobozt még vissza is teszi. Legalábbis nálam nem ugyanaz a kettő, és nem is ugyanolyan mértékben zavarnak (előbbi semennyire, utóbbit szóvá tenném)...
2012. júl. 7. 12:53
 17/29 A kérdező kommentje:
12:50, olvasd már el amit írtam! Neked nem esne rosszul, ha te valakit kínálnál, erre látod, hogy semmi szükség rá, mert már "megkínálta magát"?
2012. júl. 7. 12:53
 18/29 A kérdező kommentje:
12:53, Az "eszik pár falatot" nem én írtam, hanem az egyik válaszoló. Én annyit írtam "belekajál a hűtőbe", ezt lefordítottátok, hogy sajnálok pár falatot és vigyázz ülésbe kell ülni..
2012. júl. 7. 12:55
 19/29 anonim ***** válasza:
70%

Mindegy, rettenetesen irigynek és "kákán is csomót" típusnak tűnsz.

Neked max. akkor lesz hasznos a válasz, ha annyit írunk, igazad van.

2012. júl. 7. 12:57
 20/29 anonim ***** válasza:
És ha nem ennyit írnál a főkérdésben, hogy "belekajál a hűtőbe", hanem rögtön a tárgyra térnél, nem kellene dekódolni, meg találgatni...
2012. júl. 7. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!