Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek sem helyénvaló,...

Szerintetek sem helyénvaló, hogy nem engedem a 21hós kisfiamat?

Figyelt kérdés
Apuka elhagyott egy jóval idősebb nőért, 3 hete tart a nagy szerelem. Annyit kértem, hogy amíg nem fordul komolyra a dolog, ne vigye oda a gyereket. Vasárnaponként elviheti, de oda nem. Ehhez képest a 3 alkalomból 2x megszegte a nekem tett ígéretét, gondolván úgy sem tudom meg.
2012. jún. 14. 22:55
1 2
 1/19 anonim válasza:
14%
Mi van?
2012. jún. 14. 23:02
 2/19 anonim ***** válasza:
60%

Ebben az a rossz, hogy hiába is ígérteted meg vele, tényleg nem fogja betartani. Nem vagy ott, nem tudod felügyelni. Ilyen értelemben fölösleges is ilyesmit kérni.

Ugyan, aki képes volt a gyermeke anyját elhagyni egy vény luvnyáért, annak szerinted bármit is el lehet hinni, amit megígér?

2012. jún. 14. 23:03
 3/19 anonim ***** válasza:
64%
Elváltatok? Volt elhelyezés? Van láthatás? Fizet tartásdíjat? Ha nem, akkor szépen menjen haza a családjához, és babázzon otthon, aztán menjen csajozni a gyerek nélkül!
2012. jún. 14. 23:15
 4/19 anonim ***** válasza:

Ez nehéz ügy!

A gyereket láthassa, hisz ő a jó apja. Nálad nem lehet, a banyához nem viheti. Az utcán mit tud vele kezdeni?

Ha már nagyobb lesz, elmennek a kocsmába. De amíg kiskorú....

2012. jún. 15. 00:24
 5/19 anonim ***** válasza:
50%

Miért kell hónapokban mondani mennyi idős?-.-

Írhatod nyugodtan,hogy 1 vagy 2 éves esetleg másfél,de ezek a hók nagyon szánalmasak.A kérdés szempontjából teljesen lényegtelen hogy még 3 hónap kell,hogy kettő legyen.Írhatod,hogy kettő.

Válasz:ne add oda a gyereket és kész.Amit a második írt az teljesen jogos.

2012. jún. 15. 01:51
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon okos vagy. Csak mondom, hogy ha nem adod oda az akárhány "hós" gyereket láthatásra, akkor apuka bírósághoz fordulhat, kérheti a gyerek teljes felügyeleti jogát. Ezt akarod? Elváltatok, neked innentől nincs beleszólásod, hogy kivel van együtt a gyerek apja!
2012. jún. 15. 02:09
 7/19 anonim ***** válasza:
Három éves koráig el sem vihetné, ez csak az anyuka jóindulatától függ.
2012. jún. 15. 07:38
 8/19 anonim ***** válasza:
Amíg nincs elhelyezés, kedves utolsó, addig anyuka nem tilthat meg neki semmit, elviheti a gyereket, ha akarja, mert KÖZÖS a felügyelet. Ebben a helyzetben semmi sem múlik anyuka jóindulatán, amire te gondolsz, az elhelyezés után van.
2012. jún. 15. 07:46
 9/19 anonim ***** válasza:
Én az egyéves lányomat is odaadtam az apjának, ott is aludhatott a kicsi nála. Nem fogok bosszúból azzal takarózni, hogy olyan kicsi még a gyerek. Gondolom amíg együtt éltetek, addig sem tiltottad el a gyerek közeléből, addig is képes volt rá vigyázni.
2012. jún. 15. 08:03
 10/19 anonim ***** válasza:
91%

Tudom, kívülállóként könnyű ezt mondani, de gondolj már a gyerekre! Meddig akarod bosszúból tiltani az apjától?

Ha majd neked lesz új párod te is szeretnéd majd bemutatni a fiadnak, hiszen ha ők nem jönnek ki egymással akkor megette a fene...

Én is ismertem apukám barátnőit, nem érzem hogy hátrányom származott volna belőle. Ha viszont hónapokig meg kell osztania a szabadidejét kettőnk között majd kiderül hogy én utálom a nőt vagy ő teljesen elzárkózik tőlem az senkinek nem lett volna jó.

Bár ez nem fog megnyugtatni, de szerintem nem 3 hete tart ez a dolog :-(

Kitartást kívánok neked!

2012. jún. 15. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!