Szerintetek sem helyénvaló, hogy nem engedem a 21hós kisfiamat?
Ebben az a rossz, hogy hiába is ígérteted meg vele, tényleg nem fogja betartani. Nem vagy ott, nem tudod felügyelni. Ilyen értelemben fölösleges is ilyesmit kérni.
Ugyan, aki képes volt a gyermeke anyját elhagyni egy vény luvnyáért, annak szerinted bármit is el lehet hinni, amit megígér?
Ez nehéz ügy!
A gyereket láthassa, hisz ő a jó apja. Nálad nem lehet, a banyához nem viheti. Az utcán mit tud vele kezdeni?
Ha már nagyobb lesz, elmennek a kocsmába. De amíg kiskorú....
Miért kell hónapokban mondani mennyi idős?-.-
Írhatod nyugodtan,hogy 1 vagy 2 éves esetleg másfél,de ezek a hók nagyon szánalmasak.A kérdés szempontjából teljesen lényegtelen hogy még 3 hónap kell,hogy kettő legyen.Írhatod,hogy kettő.
Válasz:ne add oda a gyereket és kész.Amit a második írt az teljesen jogos.
Tudom, kívülállóként könnyű ezt mondani, de gondolj már a gyerekre! Meddig akarod bosszúból tiltani az apjától?
Ha majd neked lesz új párod te is szeretnéd majd bemutatni a fiadnak, hiszen ha ők nem jönnek ki egymással akkor megette a fene...
Én is ismertem apukám barátnőit, nem érzem hogy hátrányom származott volna belőle. Ha viszont hónapokig meg kell osztania a szabadidejét kettőnk között majd kiderül hogy én utálom a nőt vagy ő teljesen elzárkózik tőlem az senkinek nem lett volna jó.
Bár ez nem fog megnyugtatni, de szerintem nem 3 hete tart ez a dolog :-(
Kitartást kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!