Szerintetek sem helyénvaló, hogy nem engedem a 21hós kisfiamat?
Apuka odaviszi a gyerekét,ahova akarja!Abba nem tudsz beleszólni!
Párom exe megtiltotta,hogy párom elvigye a nagymamához a gyerekeket,gyámhivatal megmondta párom exének,hogy ha apjánál van a gyerekek,akkor apa odaviszi a gyerekeit ahova akarja(barátnőhöz,nagyihoz,haverhoz,stb)
Én megértelek, Kérdező, átérzem a helyzetet.
Szerintem neked nem azzal van problémád, hogy az apa elvitte a gyereket bárkihez vagy bárkivel együtt, hanem hogy épp azzal a nővel/nőhöz, aki a kapcsolatotok végét jelentette.
Legyünk őszinték, kevés megcsalt nő nézné jó szemmel és adná oda jó szívvel a gyermekét egy ilyen szituációban, főleg, hogy elég friss a dolog. 3 hét az semmi.
Nem tudjátok emberi módon megbeszélni a helyzetet az expároddal? Talán ha a helyzethez képest legmegértőbb módon megbeszélnéd vele, hogy mi miatt nem szeretnéd, hogy oda vigye, akkor esetleg nem lenne rá vevő? Vagy már próbáltad?
26/N
Előző vagyok. És azzal próbáltál már érvelni, hogy igen, a gyereknek az apjával töltött idő a fontos, hogy együtt legyenek és hogy akkor az apa 100%-osan őrá figyeljen?
Én ugyan nem kerültem hasonló szituációba sem, de azt nap mint nap látom, hogy mikor a férjem hazajön a munkából este, a másfél éves fiunk alig várja, hogy játszhassanak. Olyankor el is vonulok, találok magamnak elfoglaltságot, mert tudom, hogy mikor ők kettesben játszanak, az teljesen más, mint mikor én is ott vagyok. Az apa-gyermek kapcsolat alappillére a kettesben eltöltött idő.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!