Amint anyukám elmegy itthonról be fogom festeni a hajam. A tudta nélkül. Ti hogy reagálnátok erre?
Göndör, középbarna hajam van eredetileg és a göndörségtől fakóbarna a színe. 13 évesen mondtam, hogy elegem van, befestem. Anyám annyit mondott, hogy a hullafehér bőrömhöz gondoljam meg, hogy milyen színű lesz, mert a fekete sápaszt, a szőke meg a pirosas bőrszínem miatt viccesen állna.
Ő javasolta, hogy mivel alapból van némi vöröses fény a hajamba, legyen vörös. Vettünk egyet, segített befesteni. Lila lett. Három hétig sapkában jártam, annyira idétlenül nézett ki (padlizsánvörös...ja :)). Utána mondta, hogy fodrász, mert ez benéztük. A fodrász segített színt választani és tényleg olyan vörös lett, ami jól áll.
Most 30 vagyok, azóta is vörös a hajam. Egyelőre nem ment tönkre a festéstől a hajam, pedig amilyen gyorsan nő, két hetente festem.
hú de izgi :D
én tartós színezővel kezdenék, és megkérném anyukámat hogy segítsen, hiszen nem is tudsz hajat festeni valószínűleg.
"középszőke, habfesték."
Valójában te nem vagy "szőke nő", de azzá teszed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!