Amint anyukám elmegy itthonról be fogom festeni a hajam. A tudta nélkül. Ti hogy reagálnátok erre?
14 évesen festettem, be először, kékre. (na nem az egészet)
Milyen színű a hajad? Mert nem biztos, hogy befogja.
Én ezt egyszer megcsináltam.Én is pont 16 éves voltam.Anyám szó szerint, nem ismert fel, mikor hazajött!
Azért nem szóltam neki előre, mert ez egy hirtelen jött ötlet volt és azonnal meg akartam csinálni.
Most már nekem is van egy nagylányom, ő mindíg előre elmondja az ilyen terveit, ha valami drasztikus változtatást csinálna és nem szólna előre, talán picit csalódott lennék, mert szerintem így nagyon szép, de hát az a lényeg, hogy ő jól érezze magát a bőrében, nem pedig az, hogy nekem tetszik-e..
Csináltál már próbát, ahogy a festék papírján van? Ha nem, előbb azt próbáld ki, hogy lásd nem vagy-e allergiás rá. A következő alkalommal, ha nem lesz otthon, hívj egy segítséget, mert egyedül nem biztos, hogy jól fogod tudni befesteni.
Én biztosan kiakadnék, hogy velem, mint anyával nem lehet megbeszélni az ilyet. Én nem tudhatom, ő mit enged és mit nem, de azt tudom, hogy ez az a kor, amikor az ember önmagát keresi, és ebbe a hajfestés is beletartozik. Aggódnék a 16 éves lányomért, de azt rosszabbnak tartanám, ha 25-30 évesen kezdene bele az önkiteljesítésbe.
nem 48 órán keresztül, de egy jó órát hagytam az allergiának :D
Tökéletes lett <3 imádom ,puha lett a balzsamtól, kicsit büdi, de nem vészes , aranybarnán fénylik és világosította a hajam <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!