Nyáron szobafogság?
Figyelt kérdés
Anyám azt mondta nem mehetek sehova, mert rossz lett a bizonyítványom. 18L vagyok, jövőre érettségizek, gimibe járok. Tavalyhoz képest rontottam egy két jegyet, de nem buktam meg közel sem. Egész nyári szünetben sehova sem mehetek, sehova! Majd ha javítottam a jegyeimen.. na de nyáron hogy? Mit csináljak? Persze amíg ő etetnek és tartanak el, addig azt csinálom amit mondanak. Na de ez azért már túlzás szerintem. Semmit nem érnek el vele, Ha tudnék elmennék dolgozni, vagy elköltöznék de ezt nem tudom megtenni.2012. júl. 5. 23:15
21/22 anonim válasza:
Nem tudom, mert nem mondja, de azt igen, hogy közel sem bukott meg.
22/22 anonim válasza:
Amúgy kérdező reagálhatnál már valamit!
Most elvárod, hogy sajnáljunk, mert nincs benned elég bátorság, hogy kimenj a házból? A szüleid nem dolgoznak? Vagy figyeltetnek napközben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!