Hogyan lehet kibújni a szobafogságból?
Milyen beteg szülők zárják be a gyereküket egész nyárra? :o
Mit csináltál?
Beszélj velük, felnőtt (legalábbis érett ember) módjára próbáld meg tisztázni a dolgot.
3. Hát ha az én gyerekem pl megbukna a pótvizsgáig sehova nem mehetne. Ha már egész évben b...ott tanulni akkor a pótvizsgája minimum 4es legyen.
Sehogy ne búj ki. Biztos megérdemelted. Inkább maradj otthon szépen és gondolkozz el magadon meg azon h a tetteknek következményei vannak
Biztos volt okuk, hogy adták.
Ha nem, és rossz szülők, akkor menj gyámügyre, elvesznek, és akkor meglesz a napi egy óra szabadod a gyerekotthonból, ha jó vagy.
Ha jogosan csinálták, szólok nekik, hogy tegyenek rácsot is az ablakra, mert nem bírsz a véreddel.
ha rajtakapnak, hogy csalsz (és most mindegy, hogy egyetértek e ezzel a büntetéssel) magad alatt vágod még jobban a fát. Szerintem is a előttem szólónak van igaza, segíts otthon, hátha megenyhülnek.
nem hinném, hogy egy 10 perces késés miatt voltak ilyen szigorúak....
Nem is biztos, hogy megbukott a kérdező :)
Egyébként, a szobafogsággal, mint büntetéssel sztem nincs semmi gond. A gyerek személyisége nem fog torzulni :) Ó anyám, kíváncsi lennék, h ki írta ezt :)
Ha valóban így lenne, akkor most majdhogynem minden felnőtt és fiatal felnőtt torzult személyiséggel rendelkezne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!