Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kibújni a szobafo...

Hogyan lehet kibújni a szobafogságból?

Figyelt kérdés
Büntit kaptam egész nyári szünetre és ki akarok bújni belőle. Mit tegyek?

2012. jún. 19. 14:57
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nem buktam meg :D Összesen 4 4-esem van a többi 5-ös! Azért kaptam büntit mert az magánügy:D
2012. jún. 19. 15:26
 12/24 anonim ***** válasza:
39%

10. Nah igen. Akik még rendesen meg voltak büntetve azoknak normálisabb a felfogásuk. Nem lettek ri..cok, nem piáltak 13 évesen ész nélkül..... stb. Ehez képes a mai fiatalok akik csak egy ennnyebennyét kapnak.... inkább hagyjuk is.

Igen az nem biztos h megbukott, mivel nem árulja el, de biztos megvan az oka amiért a szülők így döntöttek

2012. jún. 19. 15:26
 13/24 anonim válasza:
74%

Kibújni sehogy nem tudsz, főleg ha következetesen a szüleid.

Annyival tudsz segíteni magadon esetleg, hogy mindent szó/kérés nélkül elvégzel, segítesz a család többi tagjának, amiben csak tudsz - ha már úgysincs jobb dolgod, mert nem mehetsz sehova. Ha jól viselkedsz és jó irányba változtatsz azon, ami miatt büntetésben vagy, akkor biztosan előbb feloldják a szobafogságodat. (Persze akkor sem árt ezekből a dolgokból néhány dolgot megtartani, és így később talán elnézőbbek lesznek, ha hibázol.)

Szerintem az egyenes, becsületes út a legrövidebb, és ebből nem lehetnek újabb bonyodalmak, még több szobafogság.

2012. jún. 19. 15:27
 14/24 anonim ***** válasza:
89%

Ja,ha magánügy, akkor bocsi, hogy beleszóltunk....

Ha az 1999 a neved mögött a születési éved, akkor bezonyám vannak dolgok amiért én is így megbüntetnélek.

De szerintem ne csalj. Ha látják, hogy együttműködsz biztos megenyhülnek a szüleid. Ha rajtakapnak, hogy szökdösöl nagyon nagyon hosszú időre elvesztheted a bizalmukat, ami a serdülőkor küszöbén nem egy jó indítás neked,

2012. jún. 19. 15:31
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha magánügy akkor kár volt feltenned a kérdést.
2012. jún. 19. 15:34
 16/24 anonim ***** válasza:

Ha magánügy,akkor tudjuk mit kell értenünk alatta.Ribiskedtél...Na én ezért még a netet is elvettem volna tőled,és most a gyk helyett az egri csillagok vagy valamelyik kötelező olvasmány felett görnyednél!

Szerintem örülj neki,hogy olyan szüleid vannak,akik büntetnek,mert ez azt jelenti,hogy szeretnek,törődnek veled,és csak a Te érdekedben tették!

Majd utólag,kb 15év múlva,belátod,hogy jól tették.Főleg,ha Isten őrizz,már valamelyikük nem lesz már Veled!

2012. jún. 19. 16:16
 17/24 anonim ***** válasza:
52%
Ha 16nak igaza van akkor én (amelett h nem gépezhetnél, tv-zhetnél.... stb) még jól fel is pofoztalak volna uh örülj h ennyivel megusztad
2012. jún. 19. 16:21
 18/24 anonim ***** válasza:
Tudnunk kéne,hogy mi az a nagyon magánügy,hogy meg tudjuk ítélni a helyzetet afelől,hogy kinek van igaza! Végül is ez egy anonim oldal,nemde ?
2012. jún. 19. 16:44
 19/24 anonim ***** válasza:

én egyik évben megbuktam matekból. tanultam nyáron mint a güzü, de nem voltam bezárva a 4 fal közé. elmehettem anyámékkal a Balatonra, mehettem bringázni, fagyizni.

jóideig nem kaptam semmilyen ajándékot, sem zsebpénzt. annak semmi értelme, hogy bezárjuk a gyereket a 40 fokba a lakásba, és még csak napfényt se lásson. anyám tudta, hogy síkhülye vagyok matekból, hiába tanultam egész évben, nem ment, és a tanár is pikkelt rám. a többi jegyem jó lett, szóval tudta, h nem hülye vagyok, csak inkább humános típus.

persze ha valami erkölcsileg kifogásolhatót tettél, akkor inkább gondolkodj el magadon. ez esetben jogosnak látom a büntit. nyald ki a lakást, és legalább azt kérd, h a barátnőid mehessenek át hozzád, vagy otthon csinálhass valami jót.

2012. jún. 19. 17:06
 20/24 anonim ***** válasza:

19esnek

Itt szerintem az alapvető hozzáállással van baj. Mert az egy dolog, hogy te tanultál és ennek ellenére megbuktál (mondjuk itt kérdéses a tanultál dolog, hacsak ez nem az egyetemen történt. Mivel én matematikai antitalemntum vagyok, de érettségi előtt 2x megcsináltam a zöldkönyvet oda vissza és jé, meglett a 2es) Mondjuk azt, hogy megtettél mindent, hogy ne juss el a szituációig, de ha már eljutottál beláttad, hogy változtatni kell rajta. A kérdező meg máris azt nézi hogyan bújhat ki a felelősség alól.

2012. jún. 19. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!