Ti megvéditek a társatokat egy idegennel szemben akkor is, ha egyértelműen nincs igaza az adott helyzetben? Sőt, melléálltok akkor, ha ő maga generálja a vitás szituációkat?
Nem.
Vitagenerálós pasival nem is nagyon lennék együtt, mert az idegeimre menne ez a fajta viselkedés.
Mindenképp megvédem,ha igaza van ha nincs.
Az már más kérdés hogy otthon négy fal között neki mit mondok.
"....ennek az ellenkezője gyakrabban igaz, az "ellentétek vonzása", tehát nem ugyanolyanok, hanem kiegészítik egymást."
ha a kérdés alapvető beállítottságról szól, akkor nekem van igazam, ha felszínes alkalmi esetekről, akkor neked.
de ha belegondolsz, összetartozónak néz ki egy pár, ha társaságban mondanak egymásnak ellent? tiszta röhejesen jönnek le, ráadásul egyből azt látja mindenki, hogy nem lesznek sokáig együtt, komolytalan az egész.
nem nyilvánosan kell a párunk ellen fellépni.
2-es vagyok.
Ami nekem a furaság, hogy többen nyíltan szembeszállnának a társukkal, ezzel alázva a másikat. Nem értem, hogy aki arról ítélkezik, kinek van igaza, az honnan veszi a bátorságot hozzá? Ő a nagy igazságosztó, vagy mi a szösz? :-))) De tegyük fel, egyértelmű az igazság. Akkor sem értem, hogy miért kell bebizonyítani mások előtt, hogy a társad hülye. :-/
"de ha belegondolsz, összetartozónak néz ki egy pár, ha társaságban mondanak egymásnak ellent? tiszta röhejesen jönnek le, ráadásul egyből azt látja mindenki, hogy nem lesznek sokáig együtt, komolytalan az egész."
Mivel egy pár két önálló gondolatokkal rendelkező egyénből áll, esélyes, hogy több dolog is van, amiben nem értenek egyet. Elég szomorú, ha szerinted az a komoly kapcsolat, ha az ember állandóan csak bólogat. Akkor mi értelme beszélgetni, eszmét cserélni? Akkor kussban leélhetjük az életünket egymás mellett, hisz úgyis azt gondoljuk mindenről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!