Ti elhagynatok a parotokat helyemben?
3 eve vagyunk egyutt. En szerelmes vagyok bele. O azt mondja, hogy szeret, de mar nem szerelemmel, de nem akarja hogy elmenjek, mert a legfontosabb ember vagyok a szamara.
Kulfoldon elunk. Az orszagot utalom. A munkamat gyulolom es a barataim is elkezdtek elhagyni a varost. Kozos baratunkbol sok van.
Jelenleg jo anyagi helyzetben elunk (mind a kettonknek rendes fizetese van es csak sajat magunkat kell eltartanunk).
*DE utalom az orszagot ahol elunk gyulolom a munkam
Kérdező, hol vagy TE ebben a kapcsolatban, hol veszi azt figyelembe a párod, hogy te szenvedsz?
Egy kapcsolat 2 emberről szól, ha a párod tényleg szeretne és törődne veled (még ha nem is szerelmes), már rég nem lennétek ebben az utált országban.
Akármilyen rendes a fizetésetek, pénzen nem lehet boldogságot venni.
Én soha nem viselném el, hogy a párom olyan körülmények között éljen a kedvemért, amit egyébként utál és amiben szenved.
11. válaszoló újra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!