Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elhagynatok a parotokat...

Ti elhagynatok a parotokat helyemben?

Figyelt kérdés

3 eve vagyunk egyutt. En szerelmes vagyok bele. O azt mondja, hogy szeret, de mar nem szerelemmel, de nem akarja hogy elmenjek, mert a legfontosabb ember vagyok a szamara.

Kulfoldon elunk. Az orszagot utalom. A munkamat gyulolom es a barataim is elkezdtek elhagyni a varost. Kozos baratunkbol sok van.

Jelenleg jo anyagi helyzetben elunk (mind a kettonknek rendes fizetese van es csak sajat magunkat kell eltartanunk).

2012. júl. 5. 16:05
1 2 3 4 5
 21/42 anonim válasza:
65%

Jaj, de kedves.... a legfontosabb ember vagy a számára...

csak mert nincs más jelenleg, téged meg megszokott...

Addig leszel a legfontosabb amíg bele nem szeret valakibe, mert aztán lapátra kerülsz...

3 éve vagytok együtt és ő már nem szeret... mindent utálsz magad körül, hát én nem értelek... minek vagy még ott?

2012. júl. 5. 19:57
 22/42 anonim ***** válasza:
Utolsó, azért mert téged a kutya se szert még sima szeretettel se, nem feltétlen van addig vele a pasi míg ő van..pont hogy ő akar lelépni szóval, kicsi zavar van az elmédben...amúgy mi van emberek, fáj az igazság a szerelemről? ;) ideje felébredni, biológiai lények vagyunk....ha tetszik ha nem ;)
2012. júl. 5. 20:15
 23/42 anonim ***** válasza:
25%
Igen. (főleg ha utálom amúgy az egész életem) Még mindig nem hiszek a szerelem szeretetté alakul marhaságban. Lehet lepontozni, köszönöm.
2012. júl. 5. 21:05
 24/42 anonim ***** válasza:
32%

"ugyanis a szerelem az a rózsaszín köd egy másik kifejezése"

Érdekelne már végre, hogy EZT A BŐDÜLETES MARHASÁGOT HONNAN A FENÉBŐL VESZITEK???? Mióta egyenlő a szerelem a rózsaszín köddel?????? A rózsaszín köd, az rózsaszín köd. A szerelem az szerelem. A szeretet meg szeretet. Nem csodálom, ha sz*r kapcsolatban élnek emberek, meg szerelem nélkül házasodnak, meg tönkremennek kapcsolatok, ha ennyire el van mindenki tévedve!!

2012. júl. 5. 21:08
 25/42 anonim ***** válasza:
23-as, te valószínűleg nem vagy olyan szerencsés, hogy ismernéd a szerelem és szeretet érzéseit, meg persze a különbséget a kettő között. Ugyanis mindkét dolog másra való... de nem pontozlak le, ez nem erről szól. Csak szeretném, ha te is tudnád, érezhetnéd, amit más.
2012. júl. 5. 21:10
 26/42 anonim ***** válasza:
Látom, erről a szerelem vs. szeretetről érdemes lenne egy külön kérdést feltenni, annyira nincs a helyén a fogalom.
2012. júl. 5. 21:11
 27/42 anonim ***** válasza:
64%

Lehet, hogy éppen olyan szerencsés vagyok, hogy ismerem mindkettő, és nem keverem össze? Én a barátaimat szeretem, meg az állataim, meg a haverjaim, meg a fagyit. A társam, a párom, azt az embert akivel élet, akivel összekötöm az életem szerelemmel szeretem! Azért a társam, és nem a haverom.

Biztos, hogy sok "már nem vagyok szerelmes" ember valójában szerelmes, csak félre lettek tájékoztatva, pl. azzal, hogy a szerelem = rózsaszín köd. Ami egy dolog, de terjesztik. Aminek ahogy elnézem elég sok olyan következménye van, amit írtam az előbb.

2012. júl. 5. 21:15
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ebben a témában a legtöbb vita abból fakad, hogy MINDEN EMBER másként definiálja a dolgokat. Lehet valakinek csak a gyomorgörcsös, izzadótenyeres téma a szerelem és a végtelen, veleakaroklenniörökké a szeretet. És hopp máris ott a vita EGY SZÓ miatt.

Szerintem másképp érdemes fogalmazni. A fő kérdés: Velem akarsz élni, közösen viselni a terheket, jóban-rosszban, kívánsz-e velem hálni Életed végéig, és úgy gondolod mindent meg tudunk beszélni és ez így is maradhat?

Ha igen jó, ha nem akkor javítsuk, ha nem lehet akkor lépjünk tovább. A legfontosabb a közös nevező.

Túl gondolkodják ezt a témát az emberek.

23N

2012. júl. 5. 23:41
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
tudom, hogy a kerdes szempontjabol ez lenyegtelen, de annyira kivancsi vagyok arra, hogy melyik orszagban elsz
2012. júl. 6. 02:48
 30/42 anonim ***** válasza:

tegnap 21:08

attól, hogy te tájékozatlan vagy nem kell felháborodni, mert a szerelem az a rózsaszín köd, olvasgass kicsit utána....nem minden van úgy ahogy te hiszed, csak mert te nem tudod az igazságot...a hit erős, de ha valótlan amiben hiszel semmit nem ér...

2012. júl. 6. 10:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!