Ti elhagynatok a parotokat helyemben?
3 eve vagyunk egyutt. En szerelmes vagyok bele. O azt mondja, hogy szeret, de mar nem szerelemmel, de nem akarja hogy elmenjek, mert a legfontosabb ember vagyok a szamara.
Kulfoldon elunk. Az orszagot utalom. A munkamat gyulolom es a barataim is elkezdtek elhagyni a varost. Kozos baratunkbol sok van.
Jelenleg jo anyagi helyzetben elunk (mind a kettonknek rendes fizetese van es csak sajat magunkat kell eltartanunk).
Jaj, de kedves.... a legfontosabb ember vagy a számára...
csak mert nincs más jelenleg, téged meg megszokott...
Addig leszel a legfontosabb amíg bele nem szeret valakibe, mert aztán lapátra kerülsz...
3 éve vagytok együtt és ő már nem szeret... mindent utálsz magad körül, hát én nem értelek... minek vagy még ott?
"ugyanis a szerelem az a rózsaszín köd egy másik kifejezése"
Érdekelne már végre, hogy EZT A BŐDÜLETES MARHASÁGOT HONNAN A FENÉBŐL VESZITEK???? Mióta egyenlő a szerelem a rózsaszín köddel?????? A rózsaszín köd, az rózsaszín köd. A szerelem az szerelem. A szeretet meg szeretet. Nem csodálom, ha sz*r kapcsolatban élnek emberek, meg szerelem nélkül házasodnak, meg tönkremennek kapcsolatok, ha ennyire el van mindenki tévedve!!
Lehet, hogy éppen olyan szerencsés vagyok, hogy ismerem mindkettő, és nem keverem össze? Én a barátaimat szeretem, meg az állataim, meg a haverjaim, meg a fagyit. A társam, a párom, azt az embert akivel élet, akivel összekötöm az életem szerelemmel szeretem! Azért a társam, és nem a haverom.
Biztos, hogy sok "már nem vagyok szerelmes" ember valójában szerelmes, csak félre lettek tájékoztatva, pl. azzal, hogy a szerelem = rózsaszín köd. Ami egy dolog, de terjesztik. Aminek ahogy elnézem elég sok olyan következménye van, amit írtam az előbb.
Szerintem ebben a témában a legtöbb vita abból fakad, hogy MINDEN EMBER másként definiálja a dolgokat. Lehet valakinek csak a gyomorgörcsös, izzadótenyeres téma a szerelem és a végtelen, veleakaroklenniörökké a szeretet. És hopp máris ott a vita EGY SZÓ miatt.
Szerintem másképp érdemes fogalmazni. A fő kérdés: Velem akarsz élni, közösen viselni a terheket, jóban-rosszban, kívánsz-e velem hálni Életed végéig, és úgy gondolod mindent meg tudunk beszélni és ez így is maradhat?
Ha igen jó, ha nem akkor javítsuk, ha nem lehet akkor lépjünk tovább. A legfontosabb a közös nevező.
Túl gondolkodják ezt a témát az emberek.
23N
tegnap 21:08
attól, hogy te tájékozatlan vagy nem kell felháborodni, mert a szerelem az a rózsaszín köd, olvasgass kicsit utána....nem minden van úgy ahogy te hiszed, csak mert te nem tudod az igazságot...a hit erős, de ha valótlan amiben hiszel semmit nem ér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!