Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti elhagynatok a parotokat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elhagynatok a parotokat, ha tudnatok, hogy rakos?

Figyelt kérdés
feleves kapcsolatrol van szo.
2012. ápr. 23. 15:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Ha szeretem akkor nem.
2012. ápr. 23. 15:21
 2/23 anonim ***** válasza:
Én a jelenlegi páromat biztos hogy nem hagynám el ha kiderülne hogy rákos vagy ha bármi más baja lenne akkor sem. Nem hagynám cserben. De ezek az én érzéseim az én párommal szemben. Ha te ilyen helyzetben vagy, akkor a te érzéseidet kell nézned hogy mit érzel, és nem a fél év számít vagy 5 év...
2012. ápr. 23. 15:23
 3/23 anonim ***** válasza:
93%
Nem. Nincs az az isten amiért magára hagynám egy ilyen szituációban! Akár szeretem akár nem... A törődés nagyon sokat jelenthet valakinek... főleg ilyen helyzetben....
2012. ápr. 23. 15:23
 4/23 A kérdező kommentje:
engem akarnak elhagyni,nem en a parom...
2012. ápr. 23. 15:24
 5/23 anonim ***** válasza:
ez szívás.
2012. ápr. 23. 15:27
 6/23 anonim ***** válasza:
Uhh sajnálom... ha gondolod írhatsz privit és beszélgethetünk kicsit hátha jobb lesz :)
2012. ápr. 23. 15:28
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem hagynám el. Ráadásul szerencsére a rák egyes fajtái jól kezelhetők, sőt, le is győzhetők. Ilyen esetben pedig maximálisan szüksége van a másiknak a párja megerősítésére.

No meg amúgy is, ha szeretem, kitartok mellette, és vele küzdök.

2012. ápr. 23. 15:28
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor sajnos nem szerelmes beléd, és ráadásul gyáva, gerinctelen is.
2012. ápr. 23. 15:29
 9/23 anonim ***** válasza:
34%
Kedves kérdező!A válaszom egyértelműen NEM.Ha a jóban kellett a párunk,akkor a bajban is ott kell lenni,de nemcsak illem miatt,ha nem érzelemből.Engem egy sztrók miatt elhagyott a párom,tudom milyen érzés.Nem kívánom senkinek.A párodnak most van igazán szűksége támogatásodra.Ha elhagyod ( kérdésedből nem derül ki ki a rákos )a párod,te se remélj szebb jövőt magadnak.Nem az idő számít,az érzelem a fontos.Igazán szereted vagy csak mondtad?Ugyanakkor fel is épülhet és akkor,hogy fogsz a szemébe nézni?Ennek a kérdésnek szerintem nem is lett volna szabad kérdésnek lennie.Segítsd és bizakodj a gyógyulásban.Ha válaszommal nem ért egyet valaki,nem kérek elnézést.
2012. ápr. 23. 15:33
 10/23 A kérdező kommentje:
az elobb irtam,hogy en.
2012. ápr. 23. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!