Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhagynatok a parotokat, ha tudnatok, hogy rakos?
Én tudom, hogy ez mivel jár, mivel apukám 3$ve, anyósom tavaly halt meg rákban. Nagyon nehéz helyzet a beteg embernek is, de annak is, aki ápolja. Ha szeretem, kitartanék mellette, de ha nem, akkor nem. Anyósom pasija le is lépett. 1 éve voltak együtt. De nem mondta meg kerek-perec, hanem szemétkedett. Pl. amikor hazaért kemóról, ahelyett, hogy főzött volna, még őt nyaggatta, hogy mikor lesz már ebéd. Úgyhogy anyósom megunta, és inkább kidobta. Később gondolkodott rajta, hogy valószínűleg direkt csinálta a pasi, de ő nem akart szakítani. Ha megmondja, akkor az kellemetlen, de legalább őszinte volt.
Neked milyen rákod van, és milyen stádiumban?
Most komolyan el akar hagyni?? Szerelmesek vagytok?
Én nem hogy nem tudnám elhagyni, de ha nem sikerülne megmenteni, szerintem öngyilkos lennék, vagy olyan idegösszeroppanást kapnék hogy kórházba kéne csukni.
De az egy biztos, hogy minden egyes pillanatomat vele tölteném!
Nagyon rossz ebbe belegondolni összeszorult a torkom....
Nagyon sajnálom!! :(
Mennyire vagy előrehaladott állapotban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!