Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti elhagynatok a parotokat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elhagynatok a parotokat, ha tudnatok, hogy rakos?

Figyelt kérdés
feleves kapcsolatrol van szo.
2012. ápr. 23. 15:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Én tudom, hogy ez mivel jár, mivel apukám 3$ve, anyósom tavaly halt meg rákban. Nagyon nehéz helyzet a beteg embernek is, de annak is, aki ápolja. Ha szeretem, kitartanék mellette, de ha nem, akkor nem. Anyósom pasija le is lépett. 1 éve voltak együtt. De nem mondta meg kerek-perec, hanem szemétkedett. Pl. amikor hazaért kemóról, ahelyett, hogy főzött volna, még őt nyaggatta, hogy mikor lesz már ebéd. Úgyhogy anyósom megunta, és inkább kidobta. Később gondolkodott rajta, hogy valószínűleg direkt csinálta a pasi, de ő nem akart szakítani. Ha megmondja, akkor az kellemetlen, de legalább őszinte volt.

Neked milyen rákod van, és milyen stádiumban?

2012. ápr. 23. 15:37
 12/23 anonim ***** válasza:
Elnézésedet kérem,csak a kérdésig jutottam el,nem olvastam a válaszokat.Sajnálatos és elítélendő a " párod " viselkedése.Sajnálom,de ne add fel.Én feladtam,de ez az oldal vissza adta élni akarásomat és ráleltem egy igaz társra aki most a bajomban is mellettem van és segít.Könnyen lehet,ez veled is megtörténhet.Teljes gyógyulást kívánok és fel a fejjel.
2012. ápr. 23. 15:39
 13/23 anonim ***** válasza:

Most komolyan el akar hagyni?? Szerelmesek vagytok?

Én nem hogy nem tudnám elhagyni, de ha nem sikerülne megmenteni, szerintem öngyilkos lennék, vagy olyan idegösszeroppanást kapnék hogy kórházba kéne csukni.

De az egy biztos, hogy minden egyes pillanatomat vele tölteném!

Nagyon rossz ebbe belegondolni összeszorult a torkom....

Nagyon sajnálom!! :(

Mennyire vagy előrehaladott állapotban?

2012. ápr. 23. 15:44
 14/23 anonim ***** válasza:
hány éves vagy ? fiú/lány?
2012. ápr. 23. 15:45
 15/23 anonim ***** válasza:
Igen hány évesek vagytok? Mert lehet hogy ő még nem elég komoly felfogású és ebből az is következik hogy ha valóban elakar hagyni az érzései sem voltak elég komolyak feléd.
2012. ápr. 23. 15:48
 16/23 anonim ***** válasza:
nagyon sajnálom, és neked pedig sok lelkierőt kívánok. az, hogy el akar így hagyni, az egyik legnagyobb bunkóság. rokonom augusztusban halt meg szintén rákban, és senki nem hagyta cserben. nem hogy a családja, hanem még azok sem, akik csak a barátai vagy ismerősei voltak. ha ezért el akar hagyni a párod, akkor nem szeret igazán. ha az én párom (amúgy nincs) beteg lenne, nem hagynám el emiatt. inkább segítenék neki, hogy legyőzze.
2012. ápr. 23. 15:48
 17/23 A kérdező kommentje:
33 vagyok.no.
2012. ápr. 23. 15:50
 18/23 A kérdező kommentje:
a parom 39.
2012. ápr. 23. 15:50
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. ápr. 23. 15:58
 20/23 anonim ***** válasza:
így ismeretlenben üzenem a "párodnak" hogy egy iszonyatosan nagy f*szkalap!!!! Ha tényleg szeretem a párom akkor egyértelmű hogy mellette maradnék egészen végig, hisz arra vagyok hogy támasza legyek ha baj van. 20/F
2012. ápr. 23. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!