Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elhagynatok a parotokat...

Ti elhagynatok a parotokat helyemben?

Figyelt kérdés

3 eve vagyunk egyutt. En szerelmes vagyok bele. O azt mondja, hogy szeret, de mar nem szerelemmel, de nem akarja hogy elmenjek, mert a legfontosabb ember vagyok a szamara.

Kulfoldon elunk. Az orszagot utalom. A munkamat gyulolom es a barataim is elkezdtek elhagyni a varost. Kozos baratunkbol sok van.

Jelenleg jo anyagi helyzetben elunk (mind a kettonknek rendes fizetese van es csak sajat magunkat kell eltartanunk).

2012. júl. 5. 16:05
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
te egyáltalán nem vagy szerencsés, mivel neked 2 dolog létezik, a szerelem és a szeretet, más nincs. De elmondom neked mindegyiknek meg van maga foka, vagy te talán ugyanúgy szereted a kutyád mint az anyád? mert akkor szép vagy. A szerelem átalakul, ha lefogadod ha nem, te hihetsz amiben akarsz, a biológiát akkor se fogod megcáfolni, A szerelem arra való, hogy erőse vonzódást érezz, elvakultan hajszold az társad hogy majd utána szaporodj, ahogy itt már be is másolták erről a tényeket...a szerelem elmúlik, ez van, további szép álmokat.
2012. júl. 6. 10:35
 32/42 anonim ***** válasza:

tegnap 21:08

jah, plusz marha nagy hülyeséget írtál, ugyanis pont azoknak vannak szar kapcsolatai akik amikor már nem érzik a szerelmet lépnek tovább...akik meg tudják hogy nem szerelmesek már, de az életüket odaadnák a a másikért na azok élnek boldogan, és mindazt amit írsz állítod egy élet tapasztalásán ugye? mert lefogadom 5 évnél tovább nem volt kapcsolatod még...

2012. júl. 6. 10:38
 33/42 anonim ***** válasza:
0%
Igen, nekem csak 2 féle szeretet létezik. Még a telefonomat is pont úgy szeretem, mint anyámat. Most komolyan a szádba kell rágni?? Tudod mit?! Akkor élj szerelem nélkül egész életedben. Nekem aztán mindegy. Én inkább azokkal társalgok, akik érdekes módon évtizedek óta szerelmesek és boldogok. Biztos ők a hülyék, te meg nagyon okos vagy.
2012. júl. 6. 11:55
 34/42 anonim ***** válasza:
100%

Írtam már régebben tegnap este), de annyit hozzátennék, hogy van egy elméletem, mi szerint a szerelmes-rózsaszínes-lángolás a kapcsolat elején arra való, hogy úgymond összehozza a feleket. Bele esel valakibe, mert megtetszik a modora, hangja, haja, szeme stb, és akkor érzed ezeket a pillangókat hastájékon és vágysz arra, hogy megismerd, minél közelebb kerülj hozzá.

A közel kerülés útján pedig kiismered a másikat, átélsz vele dolgokat, egyre mélyebb lesz a kapcsolat, lesznek közös szokások, közös helyek, álmok, vágyak. És ha egyek a vágyak, meg a jövőkép, akkor már lehet együtt tervezni, egymásra építeni.

De ekkor már közel sem azt érzed,mint az első randikon.

Már nem a helyes pasas/ nő, aki randizni hívott, vagy akivel 3 hete ismerkedsz...

Hanem a társad, akivel együtt élsz, akivel tervezel, akire számíthatsz, akiben bízol és aki jó esetben az Életeden végig kísér, ahogy Te őt.

Hát ennek eléréséhez kell a láng, hogy a két "vasdarabot" remekművé olvassza, de utána már nem lángol...kész az alkotás.

23N

2012. júl. 6. 11:59
 35/42 anonim válasza:

Olvastam a kommenteket a nagy szerelemről meg a rózsaszín ködökről, mekkora egy baromságok...

Van-e szerelem meg rózsaszín köd? Így eléggé helytelen a kérdés...

Helyesen úgy van, hogy hiszed-e hogy van?

Ha igen, ha érzed hogy tudsz szeretni, akkor van. Ha nem, akkor nincs... de mindenképpen igazad van...

Ja, és a hímnek a te érzéseidhez semmi köze... ez csak benned él...

Egy ilyen kapcsolatban csak olyan emberek maradnának meg, akiknek a biztonság és a komfort zóna fontosabb mint a saját boldogságuk...

Nem tudom hogy hány éves vagy, de az átlagéletkor kb. 75 év kérdezd meg magadtól nyugodtan, hogy hány évet vagy hajlandó ebből ebben a mások szerint "tündérmesében" eltölteni? 30-40-et? Gyorsan repül az idő...

2012. júl. 10. 10:50
 36/42 anonim ***** válasza:

11:55

aki egyedül maradsz szerelem nélkül az te vagy, mert a biológát ha fejen állsz se tudod megváltoztatni;) szerelmesekkel nem beszélgetsz, mert szerelmesek 3 után nem léteznek...én boldogan élek 12 éve, szeretetben, hűségben tiszteletben és hiány nélkül, szóval a tapasztalatlan okoskodó kis huszonéves az te vagy, aki ha már nem szerelmes és tovább áll az egyedül öregszik meg... a rózsaszín ködben(vagyis a szerelemben) meg nem kell hinni, az van, ugyanis pont ettől nem látod a másik hibáit, csak miután elmúlik...

2012. júl. 10. 16:13
 37/42 anonim ***** válasza:
*3 év után
2012. júl. 10. 16:14
 38/42 anonim ***** válasza:
#37: Én azért inkább hiszek a szememnek, mint neked. Nem vagyok tapasztalatlan huszonéves, és bizony nem érem be annyival, mint te. A szerelem és a rózsaszín köd pedig nem ugyanaz, ha beledöglesz, akkor sem!
2012. júl. 10. 16:47
 39/42 anonim ***** válasza:
0%
pedig ebbe te fogsz beledögleni, de pisilj csak az árral szembe és irass magadnak szemüveget :)
2012. júl. 10. 16:58
 40/42 anonim ***** válasza:
#39: Majd 90 évesen írok neked, hogy mennyire igazam volt! :P
2012. júl. 10. 17:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!