Ti elhagynatok a parotokat helyemben?
3 eve vagyunk egyutt. En szerelmes vagyok bele. O azt mondja, hogy szeret, de mar nem szerelemmel, de nem akarja hogy elmenjek, mert a legfontosabb ember vagyok a szamara.
Kulfoldon elunk. Az orszagot utalom. A munkamat gyulolom es a barataim is elkezdtek elhagyni a varost. Kozos baratunkbol sok van.
Jelenleg jo anyagi helyzetben elunk (mind a kettonknek rendes fizetese van es csak sajat magunkat kell eltartanunk).
tegnap 21:08
jah, plusz marha nagy hülyeséget írtál, ugyanis pont azoknak vannak szar kapcsolatai akik amikor már nem érzik a szerelmet lépnek tovább...akik meg tudják hogy nem szerelmesek már, de az életüket odaadnák a a másikért na azok élnek boldogan, és mindazt amit írsz állítod egy élet tapasztalásán ugye? mert lefogadom 5 évnél tovább nem volt kapcsolatod még...
Írtam már régebben tegnap este), de annyit hozzátennék, hogy van egy elméletem, mi szerint a szerelmes-rózsaszínes-lángolás a kapcsolat elején arra való, hogy úgymond összehozza a feleket. Bele esel valakibe, mert megtetszik a modora, hangja, haja, szeme stb, és akkor érzed ezeket a pillangókat hastájékon és vágysz arra, hogy megismerd, minél közelebb kerülj hozzá.
A közel kerülés útján pedig kiismered a másikat, átélsz vele dolgokat, egyre mélyebb lesz a kapcsolat, lesznek közös szokások, közös helyek, álmok, vágyak. És ha egyek a vágyak, meg a jövőkép, akkor már lehet együtt tervezni, egymásra építeni.
De ekkor már közel sem azt érzed,mint az első randikon.
Már nem a helyes pasas/ nő, aki randizni hívott, vagy akivel 3 hete ismerkedsz...
Hanem a társad, akivel együtt élsz, akivel tervezel, akire számíthatsz, akiben bízol és aki jó esetben az Életeden végig kísér, ahogy Te őt.
Hát ennek eléréséhez kell a láng, hogy a két "vasdarabot" remekművé olvassza, de utána már nem lángol...kész az alkotás.
23N
Olvastam a kommenteket a nagy szerelemről meg a rózsaszín ködökről, mekkora egy baromságok...
Van-e szerelem meg rózsaszín köd? Így eléggé helytelen a kérdés...
Helyesen úgy van, hogy hiszed-e hogy van?
Ha igen, ha érzed hogy tudsz szeretni, akkor van. Ha nem, akkor nincs... de mindenképpen igazad van...
Ja, és a hímnek a te érzéseidhez semmi köze... ez csak benned él...
Egy ilyen kapcsolatban csak olyan emberek maradnának meg, akiknek a biztonság és a komfort zóna fontosabb mint a saját boldogságuk...
Nem tudom hogy hány éves vagy, de az átlagéletkor kb. 75 év kérdezd meg magadtól nyugodtan, hogy hány évet vagy hajlandó ebből ebben a mások szerint "tündérmesében" eltölteni? 30-40-et? Gyorsan repül az idő...
11:55
aki egyedül maradsz szerelem nélkül az te vagy, mert a biológát ha fejen állsz se tudod megváltoztatni;) szerelmesekkel nem beszélgetsz, mert szerelmesek 3 után nem léteznek...én boldogan élek 12 éve, szeretetben, hűségben tiszteletben és hiány nélkül, szóval a tapasztalatlan okoskodó kis huszonéves az te vagy, aki ha már nem szerelmes és tovább áll az egyedül öregszik meg... a rózsaszín ködben(vagyis a szerelemben) meg nem kell hinni, az van, ugyanis pont ettől nem látod a másik hibáit, csak miután elmúlik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!