Összeköltöznénk 1 év után, de vannak feltételei. Nekem is lehet beleszólásom? 19/l
az én vőlegényem már kész "csapatot" kapott, amikor összejöttünk.(akkor volt a kutyám 4 éves, még kölyökként kaptam, egy sráctól aki udvarolt, de végül nem történt köztünk semmi rajtunk kívül álló okok miatt)Szó nélkül elfogadta, sőt annyira megszerették egymást, hogy szinte a kutyám jobban örül neki amikor hazaérünk, mint nekem:) Sose szólt 1 szót sem, ha esetleg 10ezret hagytam az állatorvosnál, vagy ha pénzt kellett költeni a kutyára. Pont tegnap mondtam neki, hogy nem is tudom mi lett volna, ha ő nem lenne olyan állatbolond, mint én:)
Mondjuk én össze se költöztem volna vele, ha nem fogadta volna el a kutyámat, de ugye minden ember teljesen más...
ui:örülök, hogy felelősséget vállalsz a kutyádért, és nem azonnal a kidobásnál döntöttél!csak így tovább, ne hagyd magad! Döntse el, hogy a Te boldogságod a fontosabb, vagy az ő utálata az ex iránt.
Beleolvastam a hozzászólásokba, és a te kommentjeidbe, kicsit más oldalakról közelíteném meg a dolgot, és gondolkodj el rajta:
- A párodnak volt valami afférja az exeddel, ami miatt nem óhajt semmi olyant a közelében tudni, ami rá emlékezteti?
- Neked volt afférod az exeddel, ami miatt haragudhatsz vagy a párod rosszallóan tekinthet rá? (ha igen, lehet, hogy te el tudod különíteni a kutyát és az embert, de erre nem mindenki képes)
- A párodnak volt régebben (vagy akármikor) bármi problémája kutyákkal? (engem pl. kisebb korban megkergetett egy nagy kutya, és azóta most is reflexből megijedek, ha hirtelen ugat rám valamelyik akár kerítés mögül, évekbe telt, mire legalább addig eljutottam, hogy nem félek tőlük alapból, és csak ennyi maradt az akkori ijedtségből)
- Volt kutyája a párodnak? Ha igen, mikor, és hogyan veszítette el? (pl. amikor anyukám kicsi volt, akkor volt egy gyönyörű fajtatiszta nagy hosszú szőrű kutyájuk, Selyemnek hívták, a csodájára jártak, Budapesten kiállították a fotóját egy kirakatba - ők messze éltek vidéken -, és a szomszédjuk megmérgezte, a nagymamám pedig nem akart másik kutyát utána, mert ezt nagyon szerette)
- Mennyire szereti párod a rendet? (pl. egy rendmániásnak már az is baj, ha nem sarkosan állnak a dolgok, egy kutya meg éppenséggel nem kórházi tisztasággal jár)
Én egyébként főiskolásként nem tartanám el magam senkivel, van diákmunka, igenis menj el, és legalább heti 1-2 napot vállalj, ha nem is minden nap, nem csak azért, mert pénzt keresel, hanem azért is, mert megtudod, hogy mit jelent dolgozni, és később, ha munkát keresel, könnyebb lesz (nehéz munkát találni amúgy is, tapasztalat nélkül meg még nehezebb).
elhiszem hogy szeretitek egymäst,de elég durva hogy felhänytorgatja hogy ö tart el..tudod ez hänyszor lesz méG igy ha összeköltöztök?ezekböl biztos lesznek gondjaitok..:(,hidd el.
az amugy hogy cserébe fözöl,mosol,takaritazs,a kutyätol függetlenül is megkell tenned ha összeköltöztök.te vagy a nö,neked ezeket meg kell amugyis csinälnod.läsd: nekem van egy kisfiam,2 éves,én 2 naponta takaritok,midnig mosok,mindennap fözök.és van idöm magamra is,körmöshöz järok stb.nem könnyü,de meglehet csinälni.a kutyät meg ne hagyd,hogy lebeszéljen rola.akkor mond meg neki hogy a kutyät te tartod el(märmint anyudék),kajäztatjäk,neki nem kell rä költeni.de sztem ha szeret,elfogadja veled együtt a kutyät is.ne add el szegenyt!nem hiszem hogy ez a pasi életed végéig melletted lesz,és tudod te ha pl neadjisten szakitotok kéSöbb,hogy fogod te bänni hogy egy pasi miatt odaadtad a kutyäd?vagy eladtad?ne csinälj butasägot.ne add oda.
Nem szándékozom elajándékozni a kutyám, sem a páromat elhagyni. Szeretem mind a kettőt, nem lehet közöttük sorrendet kialakítani, de ha mégis kell akkor evidens hogy a kutya van az első helyen.
Azt mind leírtátok, hogy mit NE tegyek, most olyan kommenteket várnék, hogy leírjátok mit tegyek.
De amúgy köszönöm az összes hozzászólást.
Mivel nekem a suli miatt kell laptop, párom megveszi. Internet úgyszintén lesz (elvileg!) amit szintén ő fizet. Emellett azt mondta ha el szeretném kezdeni a jogsit, ő szívesen kifizeti. A kutya az egyetlen amit nem szeretne.
Ezt a felhánytorgatást sem kell annyira komolyan venni, hogy ez később is így lesz. Meg kell találnunk a megoldást ami mind a kettőnknek jó.
Egyébként hiába hullik a kutyám szőre, lehet olyan alaposan takarítani, hogy ne lehessen észrevenni, hogy kutya van a lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!