Összeköltöznénk 1 év után, de vannak feltételei. Nekem is lehet beleszólásom? 19/l
A kutya eddig is panelben lakott. Ha jó idő van akkor napközben a kertben rohangált (ami ezután is így lesz) de estére mindig hazahoztuk.
Ha diákmunkát vállalok akkor nem lenne időm a kutyára és azt pedig nem akarom. Anyagilag sem lenne megterhelő a kutya tartása, mert a párom tényleg jól keres (engem ez nem érdekel annyira!), az összeköltözést is ő hozta fel. Aug. 1-től már beköltözhetnénk. A főiskolás dolgaimat pedig a szüleim fizetik.
nézd, szerintem igenis van beleszólásod, hiszen ez a Ti kettőtök kapcsolata! Nem csak a pasidé...Leülnék vele, és elmondanám neki, hogy a kutya kell neked, hiszen amikor megvetted, felelősséget vállaltál érte, ez a kutya nem valami cipő, amit kidobhatsz ha nem kell...
Most lakásban laksz? Ugye tudod, hogy 3szor minimum le kell vinni egy nap, és ahogy leírtad a párodat, csak magadra számíthatsz. Ne hagyd magad, állj ki magadért! Tudom, hogy nehéz, mert én is éltem ilyen pasival, aki mindig csak a maga érdekeit tartotta szem előtt, én ezt nem bírtam ki, sokszor elmondtam, hogy nekem ez nagyon nem jó...Nem változott meg, így szakítottunk. Sok sikert, Veled vagyok, tudom, hogy nehéz!
A szüleim nem vették nekem a kutyát, hanem ajándékba kaptam. És azért nem maradhat náluk mert van egy másik kutyánk is, és én nem hagyom a kutyámat a szüleim nyakán mint a nővérem. Ugyanis az övé a másik kutya.
A kutyával meg az a problémája hogy az exemtől kaptam. Nővérem kutyáját szereti...mert az aranyos (westi), de az enyémet nem mert exem hozta nekem, és a nevet is ő adta neki.
Szerintem lazán bevállalhatná ha szeret. De ha már most azzal jön h ő tart el téged, akkor később esetleg ez még inkább a fejedhez vághatja.
Am meg szerintem nem kérheti h az ő kedvéért válj meg vkitől akit szeretsz.
Én ezt nem engedném, de abban igaza van h neki kellene fizetni utána. Én igy nem mennék bele a költözésbe.
27 éves,és ennyire gyerekes,hogy csak azért nem szereti a kutyádat,mert az exedtől kaptad?Mit tehet róla az a kutya?Akkor neki nem is a kutyákkal van baja általában.Na én így tuti nem is vitáznék ezen,Kutya marad és kész.
Az meg,hogy felemlegeti,hogy ő tart el téged,és így neki több beleszólása van...kezdjük ott,én ezek után össze se költöznék vele.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!