Összeköltöznénk 1 év után, de vannak feltételei. Nekem is lehet beleszólásom? 19/l
11.59 vagyok
Lényegében teljesen mindegy, hogy a szülők vették-e, vagy csak megengedték. Náluk laktál, minden kereset nélkül, tudhatták, hogy az ő felelősségük (is). De most nem is ez a lényeg. Én szándékosan nem akartam a szádba adni a szavakat, hogy az ilyen pasit ott kell hagyni, vidd a kutyát akkor is stb, mert neked kell mérlegelni, hogy melyikük a fontosabb, akiért 2 éve felelősséget vállaltál, vagy egy férfi, akivel egyáltalán nem biztos, hogy együtt leszel egy életen át. Abban igaza van mindenkinek, hogy neked küzdened kell(ene) a kutyádért, de azt is el kell fogadni, hogy a párod nem szereti azt a kutyát (az most mellékes, hogy gyerekes a viselkedése). Minden normális családban összeülnek az emberek és közösen döntik el, hogy szeretnének-e kutyát tartani. Én pl. tudom, hogy a férjem sose szól, ha bármilyen állatot hazaviszek, akár ideiglenesen, akár örökre, de ennek ellenére mindig megbeszéljük. És ő is rám telefonál, ha talál valamit, hogy na akkor most hozok egy kutyát, macskát. Egy állat tartása mindig két ember döntése kell, hogy legyen. Nem muszáj neked ezzel a pasival lenned, ha ő nem fogadja el a kutyád. Ha gyereked lenne annál is felmerülne ez a kérdés?
DE NEM A KUTYÁVAL VAN BAJA,HANEM HOGY AZ EXTŐL KAPTA!!!
UGYE?
Érdekesek a hozzászólások! Számodra a kutya vagy a párod fontosabb? Én sem laknék panelban kutyával,még akkor sem,ha más gondoskodik róla.Volt részem benne,és soha többé nem kellene kutya a lakásomban.Akármennyire is takadítasz,hullik a szőre,szaba van,és lehet,hogy ezt sem szereti a párod.
Azon viszont elgondolkodnék,hogy ha már most emlegeti,hogy ő tart el téged? Mi lesz majd később?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!