Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem érzem itt...

Mit tegyek, ha nem érzem itt jól magam? (lent)

Figyelt kérdés
Balatonon vagyunk tegnap óta egy 8 fős baráti társasággal, egy házban. Ők (köztük a páro is) már reggel 7kor isznak, füveznek és néha más drogokat is fogyasztanak. Este akarnak buliba menni. De én NEM! Szánalmasnak találom ezt az életmódot, főleg úgy, hogy 30-35 évesek, de az, hogy a társaság mit csinál, az nem érdekel, de a párom viselkedése nagyon aggaszt, és amikor ezt elmondom neki, akkor csak kiakad, hogy nekem semmi nem jó. Nincs mellettem. Egyedül érzem magam. Ha hazamennék, biztos otthon izgulnék és kattognék, hogy vajon most hol-mit csinál, mivel csapja szét magát. MIt tegyek?? Annyira szomorú vagyok és még 3 nap!
2009. júl. 10. 10:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor fiatal voltam ugyanilyen voltam, mint TE. 13 évet töltöttem egy ilyen kapcsolatban, és ha rágondolok mindig elfog a düh, hogy hogy tudtam egy fél életet így elpazarolni!!! Ne tedd, mert akármennyire is szereted ez nem fog működni. Neked nem ilyen társaság való. Szinte látom, ahogy majd könyörögni fog, amikor otthagyod (ha otthagyod) és Te mindig és mindig megbocsátasz. Hidd el, hogy kívülről ez nagyon szánalmas, de amikor én voltam ebben a helyzetben én sem vettem észre (mert nem akartam), hogy ebből soha semmi jó nem fog kisülni. Nálatok nem most ezzel az egy nyaralással van gond. Az egész kapcsolatotok gáz. Ne foglalkozz az epésebb megjegyzésekkel. Igazuk van ugyan, csak elég gonoszkodó stílusban adják elő a véleményüket. Ne hagyd megbántani magad, csak fogadd el, hogy igazuk van, és vedd kezedbe az irányítást. Amint tudsz utazz haza, és inkább keresd fel a hozzád hasonló barátaidat, barátnőidet. Legyél minél kevesebbet egyedül, hogy ne legyen lehetőséged magadban töprengeni. Az nem jó, mert úgyis csak azzal fogod tölteni az időt, hogy mentségeket keressél neki. Nagyon bízom benne, hogy lesz erőd végigcsinálni, és nem maradsz ott vele csak azért, mert cinknek érzed otthagyni ezt a gázos bagázst. Meg egyébként is felejtsd el ezta fickót, hogy ne kelljen majd egy évtizedet síratni az életedből, amit olyan valakire pazaroltál, aki tíz percet sem érdemelt meg tőled.
2009. júl. 10. 10:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy most rossz neked, de meg fogod bánni a jövőben, ha nem hagyod el és akkor még rosszabb lesz. Ha valaki 30-35 évesen ilyen, nem nagy esély van rá, hogy megváltozik meg egy kapcsolatban amúgy sem kellene úgy hozzáállni a dolgokhoz, hogy na majd most megváltoztatom, mert úgysem fogod tudni. Az nagyon ritka eset. Igazából itt te vagy a hibás, mert nem mersz kilépni ebből a kapcsolatból, pedig neked ez nem jó. Ha tudod, hogy nem ő az igazi, miért pazarlod az ő idejét és a saját idődet? Lehet, hogy egyedül éreznéd magad először, de aztán lenne más, valaki, aki meg is becsül. Nem szabad csak azért lenni valakivel, mert nincs jobb és nem akarsz egyedül lenni. Ez szánalmas.
2009. júl. 10. 10:48
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg PÁROD, akkor ebbe az is beletartozik, hogy nem bánt, hanem megvéd ha olyan helyzetben vagy, ami kényelmetlen számodra.

Ha igazán TÁRSAD, akkor éri csak meg. Tisztelettel bánik és beszél veled. Ha szeretitek egymást kölcsönösen, akkor olyan dolgokat tesztek - főleg szórakozásként - ami mindkettőtöknek jó.

Harminc felett drogozós életmód? Mit vársz ettől a férfitől? Családot, gyermeket, szeretetet?

Ne a magánytól félj, hanem inkább azt vizsgáld meg, nem vesztegeted-e el az életedet egy ilyen ember mellett, még akkor is ha szereted.

2009. júl. 10. 10:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Én mennék haza.Úgy látszik csak magával törődik,mert ha nem így lenne,akkor már észrevette volna,hogy te nem érzed jól magad.Hazamennék,tartanék egy kis mosolyszünetet,hogy érezze,nem vagy hozzáragadva,nem fogsz neki mindig mindent tűrni.
2009. júl. 10. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!