Mit csináljak? Rosszul érzem magam emiatt!
A lényeg, hogy barátomékhoz vagyunk hivatalosak, a baráti társasággal együtt. Ezek a barátomék nem dohányoznak. Én viszont igen. Azt kérték tőlem, hogy míg ott vagyunk, ne gyújtsak rá, mert nem bírják elviselni a cigifüstöt meg szagot egyáltalán. Se az erkélyen, se a levegőn nem dohányozhatok, mert nekem attól még cigi szagom lesz és ők nem fogják kényelmesen érezni magukat a lakásukban. Olyan rosszul érzem magam, fullra diszkrimináltnak érzem magam, viszont én meg nem bírok ki több mint fél napot cigizés nélkül. Mindig is tiszteletben tartottam a nem dohányzókat, soha nem is gyújtottam rá a közvetlen közelükbe stb...
Ti mit tennétek? Elmennétek vagy sem?
Nekem is felfordul a gyomrom, ha valaki dohányzás után beül mellém...
Hát döntsd el mi a fontosabb neked, mi okoz nagyobb örömöt.
"Azt nem tudom hány éves vagyok és milyen nemű."
Na ez elég kellemetlen. Esetleg kérdezd meg a szüleidet :D
Szokjál hozzá!
Egyre több helyről tiltják ki a dohányosokat, egyre kevesebben nézik jó szemmel, ha valaki dohányzik.
Inkább fogadd el, hogy őszinték voltak hozzád, és mutasd meg, hogy nem egy "drogfüggő büdös bagós vagy", és képes vagy fél napot kibírni cigi nélkül.
Ha mégsem, akkor gondolj bele: szaporodik a füstmentes munkahelyek száma. A munkaidő 8 óra....
Szóval kitartás!
Egyébként is egyszerűbb lenne leszokni.
26 vagyok!
Gondoltam, hogy sok olyan komment érkezik, akik nem dohányoznak. És tudtam, hogy ők ellenem lesznek. De itt nem a cigin van a hangsúly, hanem az, hogy szerintem a barátokat a saját hibájukkal, rigojájukkal, hülyeségükkel kell elfogadni. Évek óta dohányzom, egy szót nem szólt eddig, és elfogadott így. De most úgy érzem magam, hogy a cigi miatt én nem számítok semmit. Szóval a toleranciáról akarok beszélni. Csomó megoldás létezhet amivel neki se rossz meg nekem se...de erről sajnos szó sincs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!