Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te mivel töltődsz fel? Mit...

Te mivel töltődsz fel? Mit csinálsz h jó hangulatba kerülj, ha amúgy szomorú vagy és magányos?

Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 23:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Tornázom. Hülyén hangzik de nekem segít. Kicsit oldja a stresszt és ellazít, jobban alszom tőle :)
2012. júl. 4. 23:38
 12/25 A kérdező kommentje:
ó én rendszeresen fenn vagyok 1-ig vagy inkább tovább.festeni szoktam, az jó. De állandóan azon jár az agyam h mit kell holnap elintéznem és el se tudok aludni tőle. Csak netezek de egyre hülyébben érzem magam, h ez mire jó...főztem egy kakaót és nézek vmi filmet azt hiszem
2012. júl. 4. 23:41
 13/25 anonim ***** válasza:
Jaj,én vizsgák előtt voltam így meg pl ha megyek valami olyan helyre. futás, jóga, sport vagy tej :) Legalább kicsit kikészít hogy el tudjak aludni. Sok sikert:)
2012. júl. 4. 23:49
 14/25 A kérdező kommentje:

nem kell megkérdezni, úgyse sorolnám fel....

köszönöm a válaszokat :)

2012. júl. 4. 23:50
 15/25 anonim ***** válasza:

Attól függ éppen mihez van hangulatom de általánosságban ezek:

Régebbi rajzfilmeket nézek (Tom & Jerry, Hey Arnold, Looney Toons).

Nekiállok Wikipédián olvasgatni, a végére a zsiráfoktól a metafizikán át eljutok az '56-os olimpiáig.

Xboxozok, bár ez kétélű fegyver, mert időnként rendesen feltúrázom vele az agyam. De legalább az idő hamar elmegy.

Ha olyan az idő és még nincs nagyon késő elmegyek futni.

2012. júl. 4. 23:55
 16/25 anonim ***** válasza:

zene, filmek, kiccica pesztrálása, nekem van barátom, néha őt is "cseszegetem", húgommal röhögcsélés, meditáció

18L

2012. júl. 5. 00:01
 17/25 anonim ***** válasza:
Énekelek :)
2012. júl. 5. 00:11
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
filmeket-sorozatokat nézek...netezek...sétálok...zenét hallgatok,olvasok...naplótírok :D kiírom magamból a feszültséget...vagy trollkodok az oldalon:)
2012. júl. 5. 01:32
 19/25 anonim ***** válasza:
Filmet, vagy sorozatot nézek. Többnyire horrort, vagy vígjátékot. Hülye játékokkal játszom a f@szbukon. Még többet alszom.
2012. júl. 5. 01:41
 20/25 anonim ***** válasza:

Beteszek valami jó ki pörgős zenét és táncolok. Az elején csak lötyögök, de a végére teljesen belelendülök és táncolok, mint egy hüle... :D Nekem ez szokott segíteni, a zene és a tánc oldja a feszültséget és le is fáraszt.

De ha nagyon-nagyon rossz kedvem van, akkor hagyom magam megélni a fájdalmat, szomorú zenéket hallgatok és sírok. Aztán, ha már nincs több könnyem, akkor felrázom magam, elmegyek sétálni, vidám zenével a fülemben, és rácsodálkozok a világra :)

Nekem ilyenkor jobb egyedül lenni egy kicsit.

24N

2012. júl. 5. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!