Külön kasszán is működhet jól a kapcsolat?
Én sosem tenném ezt a párommal, úgy gondolom, hogyha együtt vagyunk, együtt élünk, akkor mindenünk közös - a pénz is.
Szerintem mielőtt ezt felveted próbálj meg beszélni vele, hogy kicsit félre is kellene tenni, nem csak segíteni.
De ha a testvérének tényleg szüksége van a segítségre, akkor tőled elvárható lenne, hogy megértsd hogy a párodat...
még szép. el sem tudnám képzelni, hogy pofátlanul költöm azt a pénz, amiért a párom dolgozott meg.
ez a közös kassza nekem nagyon visszás... ha teszem azt én szeretnék egy autót, és mondjuk közös a számlánk, viszont a párom többet keres mint én, akkor tkp. ő veszi meg nekem az autóm nagyobb részét... ebbe belegondoltak már a kedves közös kasszás élharcosok? persze, akinek ez nem gáz, csinálja, csak ne magyarázzák már el, hogy ez a normális.
nálunk is úgy megy, hogy van közös pénz, meg külön pénz. az egyikből a rezsi, kaja, vegyiáru megy, a másikból meg a hóbortok, hobbik, ajándékok, ruhák, cipők.
azért kíváncsi vagyok, hogy a fent leírt példa után ki kardoskodna a közös kassza mellett...
Annyira tipikus nők tévedtek ide is!
"Jaj, ha külön kassza van, akkor vajon tudsz félretenni?"
Aha, itt van a kutya elásva! Ha nem tud, akkor persze erőltetni kell a közös kasszát, naná!
De ha véletlenül a csajnak menne jobban, akkor valószínűleg nem szorgalmaznátok annyira a közöskasszázást.
Szerintem csak és kizárólag a külön kassza lehet korrekt egy párkapcsolatban. Oké, vannak önállótlan, eltartanivaló nők, mindig is voltak és lesznek is, csak marhára nem értem, hogy miért a korrekt, tisztességes nőket nézik hülyének?
közös autó? ja, igen, két név lesz a forgalmiban meg a törzskönyvben :D kis vicceske.
max egy közös kutyát veszünk, de nem egy autót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!