Mit tegyek? ötletek?
Figyelt kérdés
Szóval elmúltam 18 éves és eddig kollégiumban laktam amikor volt suli de ugye most nincs és most otthon lakom de nem bírom elviselni a testvéremet .Amikor a tesom meg jön a munkából akkor teljesen elmegy az életkedvem nincs kedvem semmihez és ideges vagyok gondolkoztam hogy elkezdek cigizni de nem éri meg ... meg azon gondolkoztam hogy elköltözöm hiszem én is dolgozom de apuék (új felesége és két kishúgom) nem tudnának megélni az árvaellátásom nélkül most mit tegyek egyszerűen nem bírom elviselni a testvéremet ..nem akarok depressziós lenni de ezt nem bírom segítenétek ???2012. júl. 1. 15:32
1/4 anonim válasza:
Hát nem tudom mi lehet annyira borzasztó egy kistestvérben. Ha külön szobád van akkor zárkózz be, füles, és azt se hallod ha dörömböl az ajtódon. Ha nincs, akkor egyszerűen ne vegyél róla tudomást, egyszer megfogja unni. Mondjuk nem mondod mit csinál, szóval így elég nehéz ötleteket adni. Vagy kérd meg az egyik barátnőd, haverod hogy amikor hazaér tesód had mehess hozzájuk.
2/4 anonim válasza:
Nem kistestvér már az, aki munkából jön.
3/4 anonim válasza:
Ha két kishúgoddal élsz,akkor milyen tesó jár dolgozni?
4/4 anonim válasza:
Szeptemberben mész fősulira/egyetemre/OKJ-s képzésre? Addig kihúzod valahogy. Ha nem, akkor akár el is kezdhetsz munkát keresni. Nem lesz könnyű, de csak akkor tudsz elköltözni otthonról, ha van megtakarításod és ki tudsz venni egy albérletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!