Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gondolom, hogy ezen mindenki...

Gondolom, hogy ezen mindenki átesik, de mégis ti hogyan kezeltétek a dolgot, ötletek?

Figyelt kérdés
Sziasztok :) Lassan 17 éves (lány)vagyok :)A problémám gondolom nem is olyan új, bárkivel megtörtént, jó annak akivel nem !De ez ritka. Nevelő szülővel élek,pontosabban nevelő apával, volt eddig 2 barátom, a egyikkel 2 évig voltam együtt, de vége lett. Meg ismerkedtem mással és lassan 1 éve vagyunk együtt...a probléma mind a 2 barátom esetében meg történt, nevelő apum nehezen fogadja el a fiú barátaimat mindig van van valami rossz véleménye, 2 éve harcolok vele, mert nem igazán jövünk ki, valami megromlott köztünk :/ igaz az a barátom is hisztis ha valami nem úgy van ahogy ő akarja, de a nevelő apám nem engedi hogy ott aludjak csak ritkán, pedig jó tanuló vagyok nem bulizok nem piázok semmi ilyesmi, meg akarom vele beszélni a olgaimat de félek tőle...félek a nevelő apámtol, mindig gyomor görcsöm lesz ha meg kell kérdezni valamit, ha a barátomék meg hivnak valahová pl barlangfürdő ilyesmi..néha nem mehetek el, és nem tudja alátámasztani hogy miért nem...és ez miatt a kapcsolatom is szar...mert jól éreznénk magunkat ha együtt lehetnénk vagy szórakoznánk ilyen normál helyeken normális társaságban....semmi disco meg ilyesmi...most is el kéreckedtem valahová azt mondta el mehetek de jöjjek is haza..namost ez egy túra ami reggel 8 kor kezdődik..és én nem maradhatok ott a barátomnál holnap hanem elvárja hogy utazzak fel reggel ötös vonattal meg ilyesmi... én komolyan nem érem...és itt ezt sajnos nem is tudom ugy elmesélni..túl hossszú lenne..!
2012. márc. 13. 19:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
49%
-17 éves (lány)vagyok -eddig 2 barátom, a egyikkel 2 évig voltam- Meg ismerkedtem mással és lassan 1 éve vagyunk együtt... Tehát 17 vagy és ár 14 éves korod oda barátod van!Ha én lennék az apád nekem se tetszene!
2012. márc. 13. 19:43
 2/13 Alex Fly ***** válasza:
12%

Hát egy 17 éves kislány még ne aludjon a "barátjánál". Szerintem ez alapvető dolog...

hol itt a probléma?

2012. márc. 13. 20:23
 3/13 anonim ***** válasza:

És anyud??

Abban egyet értek, hogy nem nagyon enged ott aludni! Szerintem egy 18év alatti lánynak a saját ágyában a helye! mivel azt írtad, hogy lassan 17, tehát még csak 16 vagy.

A többi dologban viszont próbáld anyud segítségét kérni, ha tudod.

az ott alvást meg szerintem még hanyagoljátok. Ha más oldalról vázoljuk fel a dolgot, akkor 16 éves vagy, és 1 éve se vagytok együtt! Csak pont fordítva emelted ki, de attól még (egyenlőre) így van, mégha csak egy pár hónapig is!

2012. márc. 13. 20:24
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
Húgom nemrég lett 17 és egy ideje már szokott a barátjánál aludni. Nem látok ezzel semmi problémát, amíg rendesen védekeznek. Viszont szüleidnek sajnos nem nagyon mondhatsz ellent amíg az ő pénzükön élsz (tudom, nem hangzik jól, de ez van), viszont megpróbálhatod meggyőzni őket. Vagy próbáld ki hogy elmész és kész, ennyi. Határozottnak kell lenni, nem csak oldamotyogni valami kérdést.
2012. márc. 13. 20:32
 5/13 anonim válasza:
Nevelő apád érzelmi intelligenciája nulla! Az ilyen embernek még 10 év múlva is elszámolással fogsz tartozni! Nem tudsz mit csinálni vársz amíg 18 leszel és leválsz tőle. Szépen lelépsz otthonról!
2012. márc. 13. 22:05
 6/13 anonim ***** válasza:

2. válaszoló szerintem el van tévedve...

1 éves kapcsolatnál meg amúgy sem az a normàlis, hogy csak fogják egymás kezét...

Végül pedig egy nevelőapa ne szóljon ebbe bele, semmi köze hozzá, jó esetben a lánynak van anyukája, majd ő mérlegeli a dolgokat (tudom, előítéletes vagyok, de 8,5 évig éltünk együtt anyám élettársával, aki kisemmizte az anyámat, egy alkoholista agresszív állat volt, és úgy állította be a dolgokat, hogy ő tart el minket... Szerencsére 13 és fél éves koromra elköltöztünk ettől a g*ciládától, így a pasi ügyeimbe már nem szólhatott bele).

14 évesen jöttem össze a barátommal, másfél hét ismeretség után aludtunk először együtt, amit így 23 éves fejjel picit felelőtlenségnek tartok, mivel alig tudtam róla valamit, de sokat együtt lehettünk, és 9 év kapcsolat alatt azért kiismerhettem;-)

Tudom, hogy sablonos, de nyugodtan megmondhatod neki, hogy nem az apád, mindjárt nagykorú vagy, nem zárhatja rád az ajtót...

Anyukáddal milyen a helyzet?

2012. márc. 14. 00:01
 7/13 Alex Fly ***** válasza:
Szerintem meg nincs eltévedve. Ha az anyukája normális, akkor ő is azt mondja, hogy egy 16 éves kislány csak ne aludjon az egy hónapja ismert barátjánál. A gyerek csak aludjon szépen otthon a saját ágyában. Egyedül. Aki mást mond, az van eltévedve...
2012. márc. 15. 12:58
 8/13 anonim ***** válasza:
39%

Az 1 hónapot a kisujjadból szoptad?

Mert a kérdésben 1 évről van szó...

Te talán csak kézfogásig jutottál 17 évesen?

(az már azért bőven nem kislány...)

2012. márc. 15. 13:32
 9/13 A kérdező kommentje:
Anyuval nagyon jól kijövünk, mindent el mondok neki..nincsenek egymás közt titkaink. bizik bennem épp ezért enged el, mindig ithol vagyok időre ha azt mondja de ő sohasem mond nekem és érdekes..én nem fajultam el rossz irányba..és tényleg véleményeket kértem és kaptam is kb 34 normális válaszadó volt ..a többi " jaj ne aludjon ott 17 éves lány a barátjánál ", őket kérdezném hogy ők milyenek voltak ilyen idős korukban ? mert szerintem maguknak is hazudnak ha azt mondják hogy nem szerettek volna együtt tölteni a barátjukkal több időt..
2012. márc. 15. 22:02
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg anyukáddal törődj, ne foglalkozz vele, hogy egy vadidegen pali, aki befúrta magát az életetekbe, mit pofázik.

Majd anyukádnak ha valami nem tetszik, lecsesz, vagy megmondja a véleményét, de.ez kettőtök dolga, nem a senkiházi nevelőapáé.

És 17 évesen normális a szexuális élet is, nemhogy az ottalvás.

(Mielőtt jön a kioktatá, nem egy lázadó tini vagyok, 24 leszek, és a "majd ha lesz egy lányod..." duma sem kell, mert van már, igaz még pici, de ha nagyobb lesz, sem leszek begyöpösödött, mindenben korlátozó szülő, hogy aztán a gyerekem ne bízzon meg bennem és átverjen, hogy pl barátnőjéhez megy, közbe pasizni, mert nem engedtem el, én nem esek ebbe a hibába...)

2012. márc. 15. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!