Gondolom, hogy ezen mindenki átesik, de mégis ti hogyan kezeltétek a dolgot, ötletek?
Hát egy 17 éves kislány még ne aludjon a "barátjánál". Szerintem ez alapvető dolog...
hol itt a probléma?
És anyud??
Abban egyet értek, hogy nem nagyon enged ott aludni! Szerintem egy 18év alatti lánynak a saját ágyában a helye! mivel azt írtad, hogy lassan 17, tehát még csak 16 vagy.
A többi dologban viszont próbáld anyud segítségét kérni, ha tudod.
az ott alvást meg szerintem még hanyagoljátok. Ha más oldalról vázoljuk fel a dolgot, akkor 16 éves vagy, és 1 éve se vagytok együtt! Csak pont fordítva emelted ki, de attól még (egyenlőre) így van, mégha csak egy pár hónapig is!
2. válaszoló szerintem el van tévedve...
1 éves kapcsolatnál meg amúgy sem az a normàlis, hogy csak fogják egymás kezét...
Végül pedig egy nevelőapa ne szóljon ebbe bele, semmi köze hozzá, jó esetben a lánynak van anyukája, majd ő mérlegeli a dolgokat (tudom, előítéletes vagyok, de 8,5 évig éltünk együtt anyám élettársával, aki kisemmizte az anyámat, egy alkoholista agresszív állat volt, és úgy állította be a dolgokat, hogy ő tart el minket... Szerencsére 13 és fél éves koromra elköltöztünk ettől a g*ciládától, így a pasi ügyeimbe már nem szólhatott bele).
14 évesen jöttem össze a barátommal, másfél hét ismeretség után aludtunk először együtt, amit így 23 éves fejjel picit felelőtlenségnek tartok, mivel alig tudtam róla valamit, de sokat együtt lehettünk, és 9 év kapcsolat alatt azért kiismerhettem;-)
Tudom, hogy sablonos, de nyugodtan megmondhatod neki, hogy nem az apád, mindjárt nagykorú vagy, nem zárhatja rád az ajtót...
Anyukáddal milyen a helyzet?
Az 1 hónapot a kisujjadból szoptad?
Mert a kérdésben 1 évről van szó...
Te talán csak kézfogásig jutottál 17 évesen?
(az már azért bőven nem kislány...)
Akkor meg anyukáddal törődj, ne foglalkozz vele, hogy egy vadidegen pali, aki befúrta magát az életetekbe, mit pofázik.
Majd anyukádnak ha valami nem tetszik, lecsesz, vagy megmondja a véleményét, de.ez kettőtök dolga, nem a senkiházi nevelőapáé.
És 17 évesen normális a szexuális élet is, nemhogy az ottalvás.
(Mielőtt jön a kioktatá, nem egy lázadó tini vagyok, 24 leszek, és a "majd ha lesz egy lányod..." duma sem kell, mert van már, igaz még pici, de ha nagyobb lesz, sem leszek begyöpösödött, mindenben korlátozó szülő, hogy aztán a gyerekem ne bízzon meg bennem és átverjen, hogy pl barátnőjéhez megy, közbe pasizni, mert nem engedtem el, én nem esek ebbe a hibába...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!