Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert ilyen maradi mindenki?

Miert ilyen maradi mindenki?

Figyelt kérdés

Az egesz csaladom nekem esett, mert osszejottem egy fiuval. Igazabol az a bajuk, hogy neten ismertem meg (bejeloltem facebook-on), de szerintem ez manapsag teljesen normalis. Mar akkor is szimpatikus volt, Kb 3 honapja beszeltunk amikor talalkoztunk szemelyesen is. A masik bajuk azon kivul, hogy neten ismertem meg az, hogy 3. talalkozas utan jottunk ossze. De konyorgom, hat mar elotte tobb honapja beszeltunk. O az elso baratom, nagyon boldog vagyok, erre nekem esett a csaladom. Mit tegyek?

19 eves vagyok. Lehet csak azert feltenek ennyire, mert egyke vagyok?

2012. márc. 4. 14:10
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
Azért féltenek ennyire, mert nem vették észre, hogy a kislányuk - legalább is korát tekintve - már felnőtt nő.
2012. márc. 4. 14:15
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

Az is benne lehet, hogy egyke vagy. Valószínűbb azonban, hogy az elsődleges indok, hogy az emberek jelentős része érzelmileg nehezen kezeli, ha a lányának pasija van. Mások meg azt viselik rosszul, hogy olyasmi történik a gyerekükkel, ami kicsúszott az ő irányításuk alól. Szinte sosem a valós indokukat mondják. Az ugyanis nyilvánvalóan irreális. Ők is tudják, csak nem akarják elfogadni. Ezért mondanak helyette kitalált kifogásokat. Például azt, hogy az interneten jöttetek össze, é sz micsoda dolog.

Ha nem teljesen elzárkózóak a szülők, akkor általában segít, ha megismerik a párodat. Mutasd be nekik, ha valóban hosszú távra tervezel vele.

2012. márc. 4. 14:26
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Azért nem értik meg, mert sokaknak még újdonság ez az ismerkedési forma. Pedig régen sem ismerte ki előbb a másikat, csak mert személyesen egy disco-ban futottak össze vagy könyvtárban.
2012. márc. 4. 14:29
 4/6 anonim ***** válasza:
82%

Nekem nem volt ebből otthon baj, hogy társkeresőn ismertem meg párom, pedig akkor 16 voltam csak.

22/L (még mindig együtt a netes párommal :) )

2012. márc. 4. 14:31
 5/6 anonim ***** válasza:
88%

Tudod, a szüleim elmondásából tudom, hogy régen sokkal nehezebben lehetett zsákbamagskát venni.

1 nem utaztak ilyen távolságokat az emberek, tehát egymás nyakán laktak, és ismerték egymást.

2 a fiatalok nem jártak külön szórakozni, nem külön találkoztak a fiúkkal/lányokkal, pláne nem interneten, a szülők ott ültek a bálon is a sarokban

3 mire elmodhatta, hogy valakivel szimpatizál, jár, udvaroltat, ismerte az egész családot, tudta,mi várható tőlük, mi a család modell, nézd meg az anyját, veddel a lányát.

4 összejártak, a családba bekerülő fiatalnak is megvolt a maga szerepe, helye,

ami sokszor még fiatalházasként is együttlakással is a betanulás ideje volt, menyecske az anyós mellett

Most beszéltél vele néhányszor, HISZEL RÓLA VALAMIT. Aminek nem biztos, hogy sok köze van a valósághoz.

Nem tudod, hogyha kihúzod a gyufát, szemöldökráncolást fogsz kapni, vagy véresre veri a hátad ...mit tanult az apjától

úgyhogy megértem, hogy aggódnak a szüleid.

A módszer: megismertetni velük, mgismerik, kikérdezik, megbyugszanak, megszeretik. Nagy beszélgetések, a szülők szeme előtt való mozgás, nem elkülönülés, elvonulás.

2012. márc. 4. 14:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nem aggódnék a helyükben:)Inkább örüljenek neki,hogy találtál egy jó pasit:)Hívd meg:)
2012. márc. 4. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!