Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gondolom, hogy ezen mindenki...

Gondolom, hogy ezen mindenki átesik, de mégis ti hogyan kezeltétek a dolgot, ötletek?

Figyelt kérdés
Sziasztok :) Lassan 17 éves (lány)vagyok :)A problémám gondolom nem is olyan új, bárkivel megtörtént, jó annak akivel nem !De ez ritka. Nevelő szülővel élek,pontosabban nevelő apával, volt eddig 2 barátom, a egyikkel 2 évig voltam együtt, de vége lett. Meg ismerkedtem mással és lassan 1 éve vagyunk együtt...a probléma mind a 2 barátom esetében meg történt, nevelő apum nehezen fogadja el a fiú barátaimat mindig van van valami rossz véleménye, 2 éve harcolok vele, mert nem igazán jövünk ki, valami megromlott köztünk :/ igaz az a barátom is hisztis ha valami nem úgy van ahogy ő akarja, de a nevelő apám nem engedi hogy ott aludjak csak ritkán, pedig jó tanuló vagyok nem bulizok nem piázok semmi ilyesmi, meg akarom vele beszélni a olgaimat de félek tőle...félek a nevelő apámtol, mindig gyomor görcsöm lesz ha meg kell kérdezni valamit, ha a barátomék meg hivnak valahová pl barlangfürdő ilyesmi..néha nem mehetek el, és nem tudja alátámasztani hogy miért nem...és ez miatt a kapcsolatom is szar...mert jól éreznénk magunkat ha együtt lehetnénk vagy szórakoznánk ilyen normál helyeken normális társaságban....semmi disco meg ilyesmi...most is el kéreckedtem valahová azt mondta el mehetek de jöjjek is haza..namost ez egy túra ami reggel 8 kor kezdődik..és én nem maradhatok ott a barátomnál holnap hanem elvárja hogy utazzak fel reggel ötös vonattal meg ilyesmi... én komolyan nem érem...és itt ezt sajnos nem is tudom ugy elmesélni..túl hossszú lenne..!
2012. márc. 13. 19:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Már rég óta velünk él, de az előző kapcsolatomnak is ő volt a fél feszültség okozója...és elegem van..mást nem fogok el vesziteni miatta, azt ki is felejtettem a mondani valómból, hogy bárhová el megyek barátommal sohasem tudok fel szabadult lennia nevelő apám miatt..mert tudom hogy lecsesz majd vagy mond vmi rosszat...:( nem akarom el vesziteni a barátom, ma is majdnem szakitás volt a vége a nevelőapám miatt hogy ma nem maradhattam ott..:(
2012. márc. 15. 22:24
 12/13 A kérdező kommentje:
nem akarom elvesziteni őt...amikor szigorú nevelő apum velem miatta veszünk össze és nem akarom elvesziteni :(
2012. márc. 15. 22:28
 13/13 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele, nincs joga meghatározni az életed.

Ne hagyd magad...

Mondd neki, anyud elengedett, az ő szava számít, és ennyi.

2012. márc. 15. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!