Ötletek arra, hogy mivel vidíthatnám fel magam?
Már tényleg végső elkeseredésemben írok ide, nagyon szükségem van valami tanácsra és pár biztató szóra. Fogalmam sincs mi bajom van, nagyon stresszelek a suli miatt, görcsben van a gyomrom, levert vagyok, csak el akarok bújni és sírni, nincs kedvem semmihez.. De ez így nem állapot, muszáj kezdenem magammal valamit, de nem tudom, hogy mit. Folyamatosan ingadozik a hangulatom, van, hogy jobb, aztán másodpercekkel később rémes lesz, és órákig kitart, majd ismételten másodpercek (szó szerint) alatt jobb lesz. Néha alig bírom visszafojtani a sírást, gyakran nem is megy. Senkivel nem akarok beszélni, senkit nem akarok látni, semmit nem akarok csinálni.. Tegnap elkezdtem remegni, rázott a hideg, fáztam, de közben égett az arcom, majd pár perc múlva ez elmúlt. Fogalmam sincs mitől tört ez rám, de nagyon rosszul vagyok és jobban szeretnék lenni. Volt már ilyen, általában akkor jön elő, ha stresszes vagyok, de ez nem csak idegesség, ez sokkal több annál. Aztán ahogy jön, elmúlik, majd idővel ismét felüti a fejét.
Van bármi ötletetek, hogy mit tehetnék? Esetleg bármi videó, vicc, hír, ami egy kicsit feldobna?
Kérlek ne helyeztessétek át ezt a kérdést máshova, csak itt várhatok komoly válaszokat (vagy egyáltalán válaszokat)
én felvidulásképpen mangát szoktam olvasni. :)
azután néha túlságosan is lelkes leszek, rajzolok valami fandrawingot - vagy legalábbis elhatározom XD - utána minden mehet tovább... :)
pl: ettől nagyon el tudok vetemülni:
angolul tovább is van a történet
Köszönöm a választ:) 18 éves vagyok, lány. Ma voltam egy barátnőmmel sétálni egy parkban, de már odafelé menet is rémesen éreztem magam, és ott is rám tört néha ez az érzés. Amikor ez a "rossz szakasz" van, akkor a napsütés nem segít, csak nem ront tovább a kedvemen.
Nem nagyon ismerek vígjátékokat, vagyis csak azokat, amiket láttam már. Tudsz valamit ajánlani? :) De ezekkel is az a baj, hogy csak elterelik a figyelmem, ami tényleg nagy megkönnyebbülés, de néha hirtelen eszembe jut, hogy mennyire sz.arul érzem magam, és akkor küzdenem kell, hogy elmúljon ez.
Az előbb egy jobb pillanatomban (ami addig tartott, míg ideáig értem a válasszal..) kitaláltam, hogy leszaladok egy kis gumicukorért, az majd biztos feldob, de most megint úgy érzem, hogy semmi sem segít, és nem akarok az ágyamból kimászni sem. Éjszaka is rémálmaim vannak, nyugtalanul alszom, állandóan felriadok.. Bocsi a panaszáradatért, de semmi ismerőssel vagy baráttal nincs kedvem beszélni (kivéve egyet, aki nem tudom, miért kivétel ezalól, de vele nagyon-nagyon szeretnék beszélni, de nem elérhető..)
ja igen! és irdatlan bácsi:
Fú, bocsi, a másik két választ nem vettem észre.
3., én is sokat voltam beteg még 12-14 évesen, volt, hogy kb 250 órát hiányoztam az iskolából, hajszálon múlt, hogy nem kellett évet ismételnem. A itthon és az iskolában is csak a stressz ért, folyton fájt és ment a hasam, és én tényleg nem szimuláltam, hanem tényleg voltak ezek a tüneteim, gondolom a szervezetem reagált így. Feladtam a hobbijaimat, nem találkoztam senkivel, volt, hogy egy hónapig nem mostam hajat, egyszerűen nem érdekelt. Aztán mikor a szüleim különköltöztek az iskolában is rendeződött a helyzet, akkor jobban lettem, úgy éreztem sínen van minden és boldog vagyok. Most elkezdtem egyetemre járni, és kezdődik előröl.. :( Kezdem úgy érezni, hogy ez nem normális, és segítséget kéne kérnem, de félek, hogy csak túlreagálom, és igazából ez normális, csak gyenge vagyok. Az orvosoknak meg elég gyakran van "diagnosztizálási kényszerük", hajlamosak azt is betegnek mondani, aki nem az. Szóval nem tudom, mi lenne a helyes.
4.: Köszönöm, bele fogok nézni, hátha nekem is beválik :)
6: :D Köszi :))
http://www.youtube.com/watch?v=USJMIAkgQ40
Nekem ez a kedvencem, láttam élőben is, és könnyeztem a röhögéstől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!