Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Így mi lesz velem? Lesz...

Így mi lesz velem? Lesz valaha családi életem?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, nincs senkim. Egy barátnőm van, de ő összejött egy 42 éves pasival, és össze vannak nőve. Szeretnék strandra menni, mászkálni, de nincs kivel. A volt osztálytársaim a gimis pasijaikkal vannak még mindig együtt (5-6 éve) ők már megállapodtak, nekem meg soha sem volt még barátom, és csak telnek a napok, az évek és semmi (5 éve is így teltek a nyaraim, hogy itthon ültem). Munkám nincs, nem járok társaságba, és jövőre 24 leszek, majd 25, lassan 30 és semmi....
2012. júl. 3. 16:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
39%
Talán ha nem lennél csúnya akkor neked is összejönne egy pasi.
2012. júl. 3. 17:00
 12/21 anonim ***** válasza:
62%

Előző, de köcsög vagy!

Amúgy megmondanátok, hogy lehet egyedül menni strandra? Mert akkor ülhet szegény végig a takaróján. Már ha nem akarja, hogy mindenét ellopják...

2012. júl. 3. 17:05
 13/21 anonim ***** válasza:

Amúgy is dzsuva a víz, nem kell úszkálni.

És mivel a családi életet emelte ki, pasit keres elsősorban, és nem lubickolni vágyik.

2012. júl. 3. 17:28
 14/21 anonim ***** válasza:
47%
Vén buksza maradsz ez a helyzet.Hacsak, nem találkozol Velem (és még egyszer Velem), holnap Debrecenben a Bem téren 10-kor. Ne késs nyuszkó,puszi!
2012. júl. 3. 17:45
 15/21 anonim ***** válasza:
65%

Ki a fenének van kedve egyedül eljárkálni bárhova is?! De mosz őszintén...

Én csináltam ezt bő félévig.Képes voltam órákig azon agyalni, hogy de égő de sz*r,de akkoris ki kell szabadulnom a 4 fal közül.Pedig nekem még volt azért társaságom,csak egy időbe nem ért rá senki,mert mindenki a pasijával,családjával meg egyéb dolgokkal volt elfoglalva.Elárulom, hogy tiszta szégyenérzetem volt,amint beléptem egy bárba,de moziba is eljártam egyedül,sőt még buliba is elmentem.A mozit leszámítva, szinte 1 ital vagyis olyan 10perc után leléptem és egyedül sétálgattam a városba.Szörnyű volt. Egyetlen egyszer szólított meg egy külföldi,akivel barátilag elbeszélgettünk,de ennyi.... Pedig nem vagyok ronda :) Ha akár egy barátnőm is eljön velem valahova,már jobban közelednek felénk az emberek és mindig van valami ismerkedős sztorink szinte.(na nem flörtölés,meg pasizás ezerrel,csak haverkodás...)

Viszont a sport nagyon jó megoldás lehet.Járj el valahova sportolni.Akár jógázni,vagy kondizni,aerobikozni.Garantáltan sikerül új embereket megismerned(ha nem max hangon hallgatod a sport közben a rockzenét edzés elejétől a végéig és nem a földet bámulod)....

Ha még nem volt párod, akkor tényleg épp itt az ideje.Én egy időbe,mikor nagyon akartam magamnak párt találni,állandóan lestem a lehetőségeket.A bolti eladótól kezdve mindenkit megbámultam és vártam, hogy valami kezdeményezés legyen.Sose jött össze.Aztán mikor elengedtem ezt a nagy akarást,akkor mindig összejött valami.

Esetleg van elképzelésed, hogy milyen férfit szeretnél? Ezeket tisztázd magadban. Ha egyáltalán semmi tapasztalatod, akkor mindenképp érdemes felkészítened magad arra, hogy a való világ csúf...Először próbálj barátnőket/ismerősöket/barátokat szerezni szerintem, akikkel megoszthatjátok a tapasztalataitokat, tudtok tanácsolgatni egymásnak stb...

Még megpróbálhatsz fórumokat,csevegő oldalakat,hátha valami összejön,de inkább csak barátkozni érdemes a neten szerintem! :-)

2012. júl. 3. 17:53
 16/21 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem aki egyedül nem képes szórakozni, azzal csak unatkozni lehet.
2012. júl. 3. 18:06
 17/21 anonim ***** válasza:

Áá, én már tojok rá. Szerintem holnap kimegyek valahová napozni, mert hófehér vagyok. Viszek egy könyvet, vagy zenét, aztán jól van. Csak az idegeimre megy, hogy folyton megkörnyékeznek a perverzek, amit egyedül nehezebb kezelni mint társaságban. :S

Néha nekem is eszembe jut, hogy egyedül maradok, de rájöttem, hogy ha ezen idegesítem magam, csak még jobban magamba fordulok. :( Lassan kitalálok magamnak pár programot, és csinálom őket. Szerintem te is kezd el eljárni egyedül, lehet, hogy élvezni fogod és még az is lehet, hogy megismerkedsz valakivel. Akár barátnővel, akár pasival.

2012. júl. 3. 18:09
 18/21 anonim ***** válasza:

Hát a sült galamb nem fog a szádba repülni ha folyton othon maradsz mivel akkor minden pizzafutár családo lenne már.

Indulj s keress, úgy fogsz csak találni.

2012. júl. 3. 19:55
 19/21 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez a helyzet, csak én 21 vagyok. Most dolgozom, de nem nagyon tudok beszélgetni senkivel sem, pedig próbálkozom, de elég érzékeny vagyok és ha elutasítanak én azon képes vagyok hónapokat rágódni utána...Egyedül tényleg rossz mindenhova menni, én még vásárláskor is hülyén érzem magam.:/ Próbálj meg valami "szakkörre" járni, suliban ismerkedni, sportolj, könyvtár, park, stb... végső esetben interneten keresztül, hátha valamelyik beválik!sok sikert!
2012. júl. 3. 20:35
 20/21 anonim ***** válasza:
Én is hasonló kérdést akartam kiírni.23L
2012. júl. 3. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!