Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A hugom fia visszamondogatott...

A hugom fia visszamondogatott dolgokat nekem, hogy otthon miket hallott rólunk a szüleitől, ti mit reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

Ilyenket mondott,hogy a szülei szoktak beszélgetni rólunk a mi családunkról,hogy mi milyen semmirekellők vagyunk,mert még nem értünk el semmit hozzájuk képest,nem úgy mint ők.

A férje családja nagyon támogatja őket anyagilag ,tavaly is 3 millió forintot kaptak csak karácsonyra.Nekünk viszont mindenünk hitelből van,van egy tartósan beteg gyerekünk akinek a kezelése,fejlesztése sokat,rengeteget elvisz,mindketten igyekszünk előteremteni az anyagiakat.

A hugom a gyerekeit hetekre elküldi hozzánk nyáron ha szabin vagyok,az én hiperaktív fiamra (ő a tartós beteg,fejlesztésre szoruló születési problémák miatt) viszont azt mondja ,hogy nem akarja egy napra sem elvinni magukhoz,mert van őneki éppen elég gondja az én gyerekem nélkül is,egyébként nem agresszív kisfiúról van szó,csak nagyon mozgékony,6 éves már.

Tehát abszolult egyirányú az,hogy én az ő gyerkeit nyaraltatom,viszem őket mindenhová nyáron,itt alszank hetekig,ő eddig még soha egyetlen napra nem vitte el az enyémet.

A kisfiamról is mondogatott vissza a hugom fia dolgokat,például,hogy a szülei azt mondják,hogy egyértelműen a nevelés miatt olyan eleven ,mert biztosan rosszul neveljük,nem követelünk tőle,hiába mondtam már el 1000 X ,hogy mit mondtak az orvosok,hogy mi az oka a hiperaktivitásának,nem nevelési probléma,hanem eltérő idegrendszeri működés.

Egyik nap vázoltam a hugomnak a jövőbeni terveinket,hogy a férjem külföldön keresett béréből félretéve hogyan tervezzük a későbbieket,erre nagy hahotázásban kezdett,hogy csak álmodozzak,úgysem lesz ezekből a tervekből soha semmi.

:-(

Olyan nyomorultul érzem magamat amiért így viszonyul a testvérem hozzám !

2012. júl. 3. 15:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Látod, erre én nem is gondoltam. Mármint, hogy szívesen vagy a húgod gyerekeivel és nem akarsz kiszúrni velük.

Ez esetben egyszerűen csak át kell nézned a húgod viselkedésén. Szerintem te is, és talán ő is tudja, hogy neked így is több van, mint neki. Csak ő a polcon tarja, te pedig a szívedben. Lehet, hogy épp ezért viselkedik így.

2012. júl. 3. 16:04
 12/14 A kérdező kommentje:
Állítólag a fia próbál bennünket védeni,hogy hát ne mondjanak már ilyenket rólunk,mert velük meg annyira rendesek vagyunk,akkor csak nem lehetünk már olyanok mint amilyennek beállítanak bennünket.
2012. júl. 3. 18:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Beszélgess el vele. Én tudom milyen mikor van szülői hátország és milyen mikor valaki hitel nélkül kezdheti a házában a közös életet. De tudni kell azt is hogy milyen akinél ez nincs. Mond el neki hogy ha véletlen elválnának akkor ő ugyanolyan helyzetben vagy rosszabban lenne mint te. és ez bármikor bekövetkezhet. Ne te érezd magad nyomorultul hanem ő a nyomi hogy felvág az anyósáék segítségével. Hiszen nélkülük semmije sem lenne.
2012. júl. 3. 18:11
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

A rossz nyelvek mi felénk így nyilatkoznának a tesódra:

" Jó helyre tette a p.csáját, a készbe könnyű beleülni, pucér pi.csával ment a házasságba, mindig a koszos malac dönti fel a vályút, " na kb ilyeneket mondanának de igazuk is lenne.

2012. júl. 3. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!