Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok is taxinak nézik a...

Nálatok is taxinak nézik a családtagok az autótokat?

Figyelt kérdés
Egyedül nekünk van a családban autónk, és már nagyon unom, hogy mindig kellene valakinek valahova menni, vagy valamit vinni, akkor már szinte természetes dolognak vennék, hogy majd mi megyünk, és visszük amit/akit kell. A benzint sem fizetnék ki mindig. De ha még ki is fizeti, akkor is miért én ugráljak állandóan, mikor nekem is van más dolgom is.
2012. júl. 3. 14:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%

9-es! Mi 4 km-re lakunk anyóséktól, 50valahányra a többiektől. Az autó az enyém és a páromé.

Valóban nem lehet mindenkinek autója, de ha én megteszem úgy, hogy van a tulajdonomban egy, akkor ők miért is nem?

2012. júl. 3. 18:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Családtag taxinak nézi autót, számomra ez természetes. Ebből nincs gond.

De már a munkahelyen a kollégák taxinak akarják nézni az autót az már abszurdum. Munka után nekem is van dolgom, még ha fizet, akkor sem! Ez nem így működik, "hogy vigyél el naponta 1 szer a munkahelyre, ingyen, mert csak 4 kilométeres kitérőt kell tenned, az meg semmi..."

Számoljunk egy kicsit.

4+4+4+4=16km egy nap.

Egy héten:80km

Havonta 320km ingyen fuvar! Kb.:12.000Ft.

2013. jan. 24. 21:47
 13/13 anonim ***** válasza:

A közlekedést oldja meg magának mindenki. Nem csak a benzinpénzen van a hangsúly, az autónak használatból eredő egyéb fenntartási költségei is vannak. Azok az emberek, akik szeretik magukat cipeltetni, mi lenne velük itt: https://www.youtube.com/watch?v=Xdgzhtqlqmw

https://www.youtube.com/watch?v=xfL7Afx6OJY

2014. nov. 10. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!