Drogozik vagy mi? Hogy jöhetnénk rá mi az igazság?
Bátyám rokonoknál lakik akik állandóan panaszkodnak nekünk hogy hülyén viselkedik, furcsa szag volt a szobában, meg semmi pénzt nem ad azért hogy ott lakik...sőt még ő szokott kéregetni. Valamiért kijött a rendőrség is egyszer aki átkutatta a házat. Nem mondták meg mit keresnek. Bátyám sem mondja el miről van szó, összevissza beszél csak.
Szeretnénk rájönni mi van. Ha szed valamit akkor hova rejtheti el? Mennyibe kerülnek ilyen dolgok? Miből látszik valakin ha drogozik? A rendőrség küldeni szokott papírt ilyen házkutatás után, vagy rosszul tudom?
a rokonok sztem rosszul teszik, h ilyen akciók után még mindig megengedik, h ott lakjon!
kimutatni legegyszerűbben vérből ill vizeletből lehet!
van pár oldal, ahol sok okos dolgot írnak ezügyben!
a drogok árai az anyag mennyiségétől - tisztaságától illetve a dealer haszonkulcsától függ...
nagytételben az XTC már párszáz forintért kapható, de vannak helyek, ahol még mindig 1ezer forint fölött árusítják / db. - furcsa szaga nincs szóval valszeg nem erről van szó.
a kokain a legdrágább. 12-18 ezer / gramm. ez sem olyan, amit az illatáról/szagáról lehet a legegyszerűbben felismerni.
a marijuana 1800-2800 HUF-ra van most beállva... szaga igen jellegzetes... ha túl lassú a fiú, keze úgy lóg maga mellett, mint vmi hobbitnak, akkor valszeg ez a keresett anyag!
RUSH aroma... 2000-2500 HUF / üvegcse. általában sexshopban lehet kapni... legális drog. szaga keményen szúrós. kb, mint a nitrohígítónak! kemény fejfájással jár... ill, ha sűrűn szív, durva szívrohamhoz vezet.
hogy hova tudja mindezeket rejteni? hát... kellően kicsik ahhoz, h szinte bárhol lehessen... ruhában az összes belső - rejtett zseb. CD tok... napszemüveg tok... kindertojás... feltételezem, h nem vmelyik dél-amerikai drogkartellel van kapcsolatban...(már a mennyiség miatt írom mindezt) szóval, ami a szobájában rejtekhely lehet, oda bhova teheti!
sztem vegyétek fel a kapcsolatot, vmi szakemberrel...
remélem tudtam segíteni vmennyit.
Nekem mindkét bátyám drogozik..az egyik 19, a másik 22. Úgy jöttem rá, hogy beszélgettünk és elmondták..kérték, hogy ne mondjam el, mert csak alkalmanként szoktak..de én megijedtem. Elmondtam a szüleimnek és próbáltak velük beszélni, akkor meg is ígérték, hogy többet nem nyúlnak hozzá, de bulikon még mindig szoktak. Annyira furcsák már. Ha közel állsz a tesódhoz, mindenképp beszélj vele. Én úgy vettem észre rajtuk, hogy a szokottnál is elvontabban viselkedtek. És kisebbik bátyám gyakran remegett:S
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!