Drogozik vagy mi? Hogy jöhetnénk rá mi az igazság?
Bátyám rokonoknál lakik akik állandóan panaszkodnak nekünk hogy hülyén viselkedik, furcsa szag volt a szobában, meg semmi pénzt nem ad azért hogy ott lakik...sőt még ő szokott kéregetni. Valamiért kijött a rendőrség is egyszer aki átkutatta a házat. Nem mondták meg mit keresnek. Bátyám sem mondja el miről van szó, összevissza beszél csak.
Szeretnénk rájönni mi van. Ha szed valamit akkor hova rejtheti el? Mennyibe kerülnek ilyen dolgok? Miből látszik valakin ha drogozik? A rendőrség küldeni szokott papírt ilyen házkutatás után, vagy rosszul tudom?
Ha drogokkal kereskedne, akkor lenne pénze..szerintem akkor próbálna nem konfliktusba keveredni és inkább adna pénzt a rokonoknak..de lehet én gondolom rosszul.
A szintetikus drogoknak nyilvánvaló jelei vannak..(gyors mozgás, összefüggéstelen beszéd..stb.) viszont a fűnél mindenkinél más..valakinél nem is látszik..azt szerintem nehéz megállapítani..már ha olyan valakinek a szervezete.
DE ugyanakkor nem tudom, hogy miért mehetett ki a rendőrség..
Te jó ég,és még nem rakták ki a rokonok a szűrét?
Az én házamba még látogatóba sem jönne ilyen alak,nem hogy rajtunk élősködjön.Na a rendőrségi ügy meg végképp lehúzná a rolót.Nagyon pofátlan és link alak lehet.Kérdezd meg a bátyádat hogyan él,mert biztos,hogy valami illegális dologban van benne.
17:40 Lehet kapni itthon is már, nagyobb gyógyszertárakban tuti van, de a kisebbek is meg tudják rendelni.
Barátnőm anyjáék az öccsének vettek egyet, amikor "gyanús" volt, sajnos igazuk lett. :(
nézd meg a neten, vannak fent képek.. de nagyon sokféle van.. vannak olyanok amik úgy néznek ki, mint a sima gyógyszer.. a fű ált. gumóban van..de mondom nagyon sokféle van..
Ezek a drogtesztek mennyi ideig mutatják ki, hogy valaki fogyasztott? Ha vért vesznek, godnolom az hosszabb idő után is kimutatja..nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!